reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Zaczęłyscie temat kosmetyków do pielęgnacji maluszków i ja aż mam ciarki... mój synek ma AZS przez ile ja przeszłam kremów maści płynów oliwek ... po wszystkim ten sam efekt synek wyglądał jakby ktoś go całego gorącym zelazkiem przypalal. Boje się jak to będzie z drugim...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie moja młoda ma AZS i ta seria linomag rewelacja :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuję. Mój miał kontaktowe zapalenie skóry, łatwo nie było. A przy AZS to jest naprawdę ciężko. Jedna dziewczyna na forum pisała, że ona ma AZS i jej dwóch synów. Każde używa innego kremu, bo każdemu inny pomaga.

Mój syn tylko na Pampersach jedzie, bo każde inne od razu powodują otarcia. Ubranka z Pepco te najtańsze też mu szkodziły. Teraz już jest ok. Na codzień w nich lata.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas te orginalne Pampersy robiły okropne odparzenia pupy :o i w dodatku synek ma nietolerancje laktozy i alergie na jajka. Mam nadzieje ze drugie dziecko nie będzie miało takich problemów

Dziewczyny siedze w poczekalni i czekam na wizytę, jakoś mam obawy poprosić już lekarza o L4, Wam dawli bez problemu? Jakich argumentów użyć ;)
Zależy jaką masz pracę. Moja gin dała bez problemu, nawet sama o L4 wspomniała i zaraz zaznaczyła że na nocki pracować nie mogę...
Powiedz że jesteś rozkojarzona, nie możesz skupić się na pracy, jesteś ciągle zmeczona itp...

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Po wizycie.raczej nic z tego nie będzie.na usg nie było widać serduszka a jak miałam usg 31.10 to widziałam miganie na ekranie.mam brać duphaston 3x dziennie.jak będzie więcej krwi to mam jechać do szpitala.mam się znów pokazać gin w piątek gdyby nic do tego czasu się nie dzialo.widać że ciąża się nie rozwija.w 2013 roku straciłam ciąże w 8tc,dziś to mój 8t6dc.zapowiada się powtórka

Po wizycie.raczej nic z tego nie będzie.na usg nie było widać serduszka a jak miałam usg 31.10 to widziałam miganie na ekranie.mam brać duphaston 3x dziennie.jak będzie więcej krwi to mam jechać do szpitala.mam się znów pokazać gin w piątek gdyby nic do tego czasu się nie dzialo.widać że ciąża się nie rozwija.w 2013 roku straciłam ciąże w 8tc,dziś to mój 8t6dc.zapowiada się powtórka
Bardzo przykro to czytać.. Liczymy na cud, trzymam kciuki

U nas te orginalne Pampersy robiły okropne odparzenia pupy :o i w dodatku synek ma nietolerancje laktozy i alergie na jajka. Mam nadzieje ze drugie dziecko nie będzie miało takich problemów

U nas też to samo z pieluchami Pampersa, w szpitalu mieliśmy je i młoda wyszła z mega odparzeniom... Zmieniliśmy na Dady z biedronki i było super, potem ktoś podarował nam Happy i też tragedia...
Jak mała miała ok 7msc to wypróbowaliśmy pieluszki Tesco live baby i też są ok, a nawet lepiej chłoną niż te z Biedry.
Tych z babydream nie lubię bo są jakieś sztywne takie, bo chyba że coś się w ciągu tych 3 lat zmieniło..

Może będzie jeszcze dobrze.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Zależy jaką masz pracę. Moja gin dała bez problemu, nawet sama o L4 wspomniała i zaraz zaznaczyła że na nocki pracować nie mogę...
Powiedz że jesteś rozkojarzona, nie możesz skupić się na pracy, jesteś ciągle zmeczona itp...

No właśnie ja chcę przerwać wychowawczy i iść na L4 ale doktor oczywiście tego nie wie, więc sciemniac nie bardzo umie, a dolegliwości mam znoszę prócz bólu w tym posladku.. No nic, może okaże serce i poprostu da.. Odezwę się po, co i jak tam u fasoli ;)

reklama
Do góry