reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

@TamiSu nigdy w życiu grzybów nie lubiłam [emoji23] na samo słowo grzyby mam efekt zwrotny [emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja uwielbiam grzyby ! Jeszcze miesiąc temu pół zamrożonych moich zapasów zjadłam, a teraz jak otwieram zamrażarkę to cierpię ! Czuje grzyby i mnie na wymioty ciągnie ! Mam nadzieję, że do świąt mi przejdzie :) Nie wyobrażam sobie świąt bez pierogów z grzybami, krokietów, barszczu, bigosu :)
To tak jak śledzie :) uwielbiam, ale teraz nie smakują.
Ja mam dziś na obiad gulasz z kaszą, bo syn prosił, żeby mu zrobić. Ja nie jadłam bo boli mnie mega gardło, mam w gardle gule i jak przelykam ślinę to mi się rzygać chce :(
Już 3 dzień mam apogeum mdłości :( plus stan podgorączkowy ! Zwariować można. Syn przynosi przeróżne zarazki z przedszkola, on już prawie zdrowy a ja teraz cierpię.

reklama
gratuluję dobrego wyniku usg! Ola, napisz proszę jak wyglądało samo badanie usg, bo jak byłam 2 lata temu to podczas 20 minut usłyszałam tylko że wszytko w normie, pan lekarz był bardzo gburowaty (choć za to certyfikowany) i dopiero jak zmienił się na chwilę z młodszą koleżanką, to usłyszałam coś więcej... wiadomo, że najważniejsze to żeby badanie było porządnie zrobione, ale nie wiem na co się szykować. a i czy wyniki nadal są do odbioru dopiero po 7 dniach roboczych?

Dlatego ja nas zapisałam do lekarza który robił nam to USG z córką, a nie do wychwalonego kierownika kliniki bo on taki właśnie jest małomówny ponoć, a ten "nasz" wszystko mówił.
A wyniki mieliśmy od razu..
Czyli wydruk, razem ze zdjęciami i opisami, wyliczeniami..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ja się zapisałam do lekarza który robił nam to USG z córką, a nie do wychwalonego kierownika kliniki bo on taki właśnie jest małomówny ponoć, a ten "nasz" wszystko mówił.

ja mam skierowanie i z racji tego ograniczone możliwości wyboru miejsca gdzie mogę usg i test pappa zrobić. nie mogę też sobie wybrać lekarza, który będzie badanie wykonywał. mogłabym pewnie prywatnie, ale choć za to badanie nie zapłacę, bo ciąże i tak prowadzę prywatnie. mi zależy najbardziej, żeby było wykonane przez certyfikowanego lekarza, reszta to dodatki. usg w miłej atmosferze mam na każdej wizycie u gina

Ja dopiero z pracy wróciłam a wy już tyle namalowalyscie
u mnie na obiad wczorajsze odgrzewane spaghetti.nazarlam się jak dzika a teraz leżę. strasznie ciężki dzień dziś.brzuch mam twardy jak kamień. miłego wieczorka

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam skierowanie i z racji tego ograniczone możliwości wyboru miejsca gdzie mogę usg i test pappa zrobić. nie mogę też sobie wybrać lekarza, który będzie badanie wykonywał. mogłabym pewnie prywatnie, ale choć za to badanie nie zapłacę, bo ciąże i tak prowadzę prywatnie. mi zależy najbardziej, żeby było wykonane przez certyfikowanego lekarza, reszta to dodatki. usg w miłej atmosferze mam na każdej wizycie u gina
Ja też teraz mam skierowanie, ale ta klinika ma podpisane z NFZem na szczęście, a moja gin też ją poleca, choć bliżej mamy inne miejsce gdzie wykonują te badania.
W 1szej ciąży byliśmy tam prywatne.

A no i ja swój też pokaże. taki "maly" ż rana. wieczorem jest 3 razy taki. 10 tydz
1510938405-57b8934f367f22b1-aaaaaa.jpeg

Hiv i tokso robiłam w tym tygodniu a mam 12 tc.Oddawa Czekam na wyniki , myslę że do poniedziałku będą bo w środę mam wizytę u prowadzącego.

Ale dziś tu smaki podrzucacie. Dziś na obiad spagetti jadłam i było pycha już chodziło za mną ostatnio ;)
Lekko taka przeziębiona jestem, i mimo że ogólnie czuję się lepiej to i tak leżę w łóżku , żeby się nie zaprawić bardziej.
u mnie tez dzis spaghetti :p

Ja też teraz mam skierowanie, ale ta klinika ma podpisane z NFZem na szczęście, a moja gin też ją poleca, choć bliżej mamy inne miejsce gdzie wykonują te badania.
W 1szej ciąży byliśmy tam prywatne.

zazdroszczę! w Krakowie nie mamy tak dobrze ;)

reklama
Jezu Aga faktycznie masz niezle cycki ja to może 1/20

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
nic mi nie mów. że 3 rozmiaru większe niż przed. Ja się cały czas zastanawiam jak to jest możliwe. [emoji19] [emoji29] stanik ż przed ciąży to se mogę w buty wlozyc

Do góry