reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Witam. Postanowiłam dołączyć.Termin mam na 20 czerwca to moja trzecia ciąża i ....jestem mega przerażona.Wlasciwie to od zapłodnienia jestem cały czas chora przez zapalenie ucha, pęcherza po zapalenie płuc ale walczę i wierzę że będzie dobrze. Na ostatnim USG serduszko biło dzidzia rośnie zobaczymy co będzie dalej po tym zapaleniu płuc i antybiotyku. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam wszystkich cieplutko

reklama
Cześć dziewczyny, mało sie udzielam bo nie mialam zwyczajnie czasu. Wczoraj byłam na wizycie u lekarza, zaczal sie 12tc. Lekarz chciał zrobic usg pierwszego trymestru ale niestety maleństwo za małe, ma 4,3cm.. troche sie martwie,ze juz ten tydzien a taki maluszek.. dostalam tabletki na wymioty, complex witaminy b i mam przyjsc za dwa tyg na kolejne usg. No i zwolnienie do swiat tez dostałam.. :)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, mało sie udzielam bo nie mialam zwyczajnie czasu. Wczoraj byłam na wizycie u lekarza, zaczal sie 12tc. Lekarz chciał zrobic usg pierwszego trymestru ale niestety maleństwo za małe, ma 4,3cm.. troche sie martwie,ze juz ten tydzien a taki maluszek.. dostalam tabletki na wymioty, complex witaminy b i mam przyjsc za dwa tyg na kolejne usg. No i zwolnienie do swiat tez dostałam.. :)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O to fajnie. Czyli święta wypoczniesz ogarniesz dom i bez stresu ze sie nie wyrobisz

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry w sobotę :) U mnie szykuję się całkiem słoneczny dzień, może jakiś spacerek dziś sobie zrobię. Wczoraj przed pójsciem spać zjadłam tosty z czosnkiem, dziś jak obudziłam się o wpół do 7, wypiłam mleko z czosnkiem mam nadzieję że ozdrowieję przez weekand. Ale troszkę mam wrażenie , że mam takie tkliwe podbrzusze, tak od wczoraj wieczór coś mi się wydaje. Lekarza mam w środę , ale jeśli nie przejdzie to chyba skoczę do szpitala, no chyba że przesadzam?

U nas 1 stopień pokazuje....lekko zimno...A ja weekend w pracy niestety ale życzę wam owocnego odpoczynku

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

U nas 1 stopień pokazuje....lekko zimno...A ja weekend w pracy niestety ale życzę wam owocnego odpoczynku

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
witam ! łącze się z Tobą w bólu.ja też we3kend w pracy. i do tego zaczyna się przedświąteczny "zapieprz" więc wrócę do domu na rzęsach. miłego dzionka dziewczynki [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi na drugiej wizycie termin przesunął się z 20 już na 14 czerwca. W czwartek byłam co prawda u lekarza ale zaraz idę do drugiego u którego chciałabym prowadzić ciąże i w końcu udało mi się do niego dostać. Ktoś odwołał wizytę w ostatniej chwili i dostałam wiadomość wolny termin no to lecę. Poza tym wczoraj wydarzyło się coś co mnie bardzo zmartwilo i dlatego postanowiłam pójść od razu. Jak korzystałam z toalety to na papierze zobaczyłam taki dość twardy zbitek śluzu miał kilka centymetrów długości i taki żółtawo brązowy kolor. Bardzo się martwię co to mogło być....

Hej dziewczyny witam się już z domku. Niby wszystko ok plamienia przeszły czasem tylko coś zakuje ale ogólnie dobrze się czuje tylko plecy bolą od leżenia. Od dwóch dni na noc straszne mdłości mnie nawiedzaja i kończy się wymiotami tak się zastanawiam czy może być to po luteinie która przyjmuje może za dużo tylko że biorę rano i wieczorem a dolegliwości tylko mam wieczorem.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt, ja na genetyczne idę dopiero 27.11 więc trochę czasu przede mną.

reklama
Do góry