reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

@TamiSu nigdy w życiu grzybów nie lubiłam [emoji23] na samo słowo grzyby mam efekt zwrotny [emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja uwielbiam grzyby ! Jeszcze miesiąc temu pół zamrożonych moich zapasów zjadłam, a teraz jak otwieram zamrażarkę to cierpię ! Czuje grzyby i mnie na wymioty ciągnie ! Mam nadzieję, że do świąt mi przejdzie :) Nie wyobrażam sobie świąt bez pierogów z grzybami, krokietów, barszczu, bigosu :)
To tak jak śledzie :) uwielbiam, ale teraz nie smakują.
Ja mam dziś na obiad gulasz z kaszą, bo syn prosił, żeby mu zrobić. Ja nie jadłam bo boli mnie mega gardło, mam w gardle gule i jak przelykam ślinę to mi się rzygać chce :(
Już 3 dzień mam apogeum mdłości :( plus stan podgorączkowy ! Zwariować można. Syn przynosi przeróżne zarazki z przedszkola, on już prawie zdrowy a ja teraz cierpię.

reklama
gratuluję dobrego wyniku usg! Ola, napisz proszę jak wyglądało samo badanie usg, bo jak byłam 2 lata temu to podczas 20 minut usłyszałam tylko że wszytko w normie, pan lekarz był bardzo gburowaty (choć za to certyfikowany) i dopiero jak zmienił się na chwilę z młodszą koleżanką, to usłyszałam coś więcej... wiadomo, że najważniejsze to żeby badanie było porządnie zrobione, ale nie wiem na co się szykować. a i czy wyniki nadal są do odbioru dopiero po 7 dniach roboczych?

Dlatego ja nas zapisałam do lekarza który robił nam to USG z córką, a nie do wychwalonego kierownika kliniki bo on taki właśnie jest małomówny ponoć, a ten "nasz" wszystko mówił.
A wyniki mieliśmy od razu..
Czyli wydruk, razem ze zdjęciami i opisami, wyliczeniami..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego ja się zapisałam do lekarza który robił nam to USG z córką, a nie do wychwalonego kierownika kliniki bo on taki właśnie jest małomówny ponoć, a ten "nasz" wszystko mówił.

ja mam skierowanie i z racji tego ograniczone możliwości wyboru miejsca gdzie mogę usg i test pappa zrobić. nie mogę też sobie wybrać lekarza, który będzie badanie wykonywał. mogłabym pewnie prywatnie, ale choć za to badanie nie zapłacę, bo ciąże i tak prowadzę prywatnie. mi zależy najbardziej, żeby było wykonane przez certyfikowanego lekarza, reszta to dodatki. usg w miłej atmosferze mam na każdej wizycie u gina

Ja dopiero z pracy wróciłam a wy już tyle namalowalyscie
u mnie na obiad wczorajsze odgrzewane spaghetti.nazarlam się jak dzika a teraz leżę. strasznie ciężki dzień dziś.brzuch mam twardy jak kamień. miłego wieczorka

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam skierowanie i z racji tego ograniczone możliwości wyboru miejsca gdzie mogę usg i test pappa zrobić. nie mogę też sobie wybrać lekarza, który będzie badanie wykonywał. mogłabym pewnie prywatnie, ale choć za to badanie nie zapłacę, bo ciąże i tak prowadzę prywatnie. mi zależy najbardziej, żeby było wykonane przez certyfikowanego lekarza, reszta to dodatki. usg w miłej atmosferze mam na każdej wizycie u gina
Ja też teraz mam skierowanie, ale ta klinika ma podpisane z NFZem na szczęście, a moja gin też ją poleca, choć bliżej mamy inne miejsce gdzie wykonują te badania.
W 1szej ciąży byliśmy tam prywatne.

A no i ja swój też pokaże. taki "maly" ż rana. wieczorem jest 3 razy taki. 10 tydz
1510938405-57b8934f367f22b1-aaaaaa.jpeg

Hiv i tokso robiłam w tym tygodniu a mam 12 tc.Oddawa Czekam na wyniki , myslę że do poniedziałku będą bo w środę mam wizytę u prowadzącego.

Ale dziś tu smaki podrzucacie. Dziś na obiad spagetti jadłam i było pycha już chodziło za mną ostatnio ;)
Lekko taka przeziębiona jestem, i mimo że ogólnie czuję się lepiej to i tak leżę w łóżku , żeby się nie zaprawić bardziej.
u mnie tez dzis spaghetti :p

Ja też teraz mam skierowanie, ale ta klinika ma podpisane z NFZem na szczęście, a moja gin też ją poleca, choć bliżej mamy inne miejsce gdzie wykonują te badania.
W 1szej ciąży byliśmy tam prywatne.

zazdroszczę! w Krakowie nie mamy tak dobrze ;)

reklama
Jezu Aga faktycznie masz niezle cycki ja to może 1/20

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
nic mi nie mów. że 3 rozmiaru większe niż przed. Ja się cały czas zastanawiam jak to jest możliwe. [emoji19] [emoji29] stanik ż przed ciąży to se mogę w buty wlozyc

Do góry