reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
@ADA87 to może być tzw. Szczelina odbytu. Najlepiej szybko do lekarza, są metody leczenia tego nawet w ciąży.

Co do postu @KikaRika to ja rozumiem jej podejście. I to nie jest krytykowanie kogokolwiek. Chodzi o to, że zachodząc w ciążę już nie jesteśmy same, ale jesteśmy też odpowiedzialne za to maleństwo i tak jak w ciąży dbamy o siebie i o nie jak najlepiej, wybieramy najlepszych lekarzy, kupujemy najlepszą wyprawkę tak powinnyśmy mieć też na uwadze co po porodzie dla dziecka będzie najlepsze. Nasza decyzja o karmieniu piersią wpływa na dwie osoby, nie jedną, i przez dwie osoby powinna być podejmowana. Bo dlaczego ten mały człowieczek ma nie mieć prawa głosu? W czym on jest gorszy od nas?

Hej. Noc nam minęła spokojnie. Mąż dzielnie wstawal do malej ja robilam tylko mleko i wyspalam sie pierwszy raz od dawna;) plamien nie bylo juz ale brzusio boli czasami. Nie moge nosić w ogole malej;(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Noc nam minęła spokojnie. Mąż dzielnie wstawal do malej ja robilam tylko mleko i wyspalam sie pierwszy raz od dawna;) plamien nie bylo juz ale brzusio boli czasami. Nie moge nosić w ogole malej;(

Dobrze, że wszystko dobrze. Ja w drugiej ciąży też nie mogłam córki nosić na początku. Dacie radę.

@TamiSu łatwo nie będzie bo pewnie Mała jeszcze nie chodzi? Ja też nie mogę nosić synka ale mój ma już 2 lata więc po małym buncie nawet chodzi sam a wcześniej dużo go nosiłam. Czasem jak mi w aucie uśnie to go muszę do domu przenieść ale mało go noszę. Trzymam kciuki żeby było dobrze :)

Dzis powiem dla teścia o ciazy to mi z mala pomoże jak meza nie ma

Mój mąż się wscieka na mnie jak przeginam z czymś i mówi np. Wolisz to przenieść czy ciążę donosić? Powiedz komu trzeba o ciąży i daj sobie pomóc

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam ciąża sytuacje z teściową i wiem ze jak dowie aie ze ciąża znowu zagroaona to dla niej bedzie to radosc. A tesc dobry czlowiek wspolczuje mu zony. Moja niestety zaczyna chodzić ale jak jej nie nosze nie karmie w nocy to czuje soe nie potrzebna;(

Do góry