reklama
Effa84
Fanka BB :)
Jak swędzi i jest krew, to mogą być hemoroidy. Jeśli niedługo zacznie Cię boleć przy robieniu k., to raczej na 100% to. Najbardziej pomaga higiena delikatnym mydłem i dieta z dużą ilością błonnika.
Tylko nie wiem czy w ciąży da się ich pozbyć, bo przyczyna pozostanie [emoji17]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko nie wiem czy w ciąży da się ich pozbyć, bo przyczyna pozostanie [emoji17]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
Właśnie a byłaś u prawnika? Co mówił?Wiec moze jutro pójdę do lekarza.
Non stop cos. Masakra
Najpierw plamienie, potem wywalenie mnie z roboty, a zeby bylo bardziej kolorowo to teraz ta krew przy robieniu kupy.
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
waniliowe.love
Fanka BB :)
@Olasec hemoroidy wcale nie muszą bardzo boleć zależy od stadium w jakim są.. niestety wiem po sobie doznałam tej "przyjemnosci" w pierwszej ciąży
@ADA87 mogą to być hemoroidy niestety. W aptece są dostępne maści dla kobiet w ciąży, które łagodzą i ułatwiaja funkcjonowanie. Nie boli to za każdym razem podczas wypruzniania ale obserwuj jak się podciwrasz czy masz kropki żywej krwi. Może cie tez swędzie. Ja w pierwszej ciąży miałam pod koniec ale taki w sumie mały na szczęście i najgorzej jak były upały bo ani chodzić się nie dało. Mam go nadal niestety ale.caly rok jest dobrze rzadko kiedy go odczuwam i jedynie jak są straszne upały to żyć się nie da
Byłam z mężem na zakupach i wzięłam sobie ulubiony serek pleśniowy bo miałam ogromną ochotę i zrobiłam sobie pyszna kolacje mniam [emoji39]
Kuło mnie dzisiaj bardzo w pachwinqch i prawym dole brzucha... na początku się wystraszyłam ze wyrostek ale to jednak nie to miejsce
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
@ADA87 mogą to być hemoroidy niestety. W aptece są dostępne maści dla kobiet w ciąży, które łagodzą i ułatwiaja funkcjonowanie. Nie boli to za każdym razem podczas wypruzniania ale obserwuj jak się podciwrasz czy masz kropki żywej krwi. Może cie tez swędzie. Ja w pierwszej ciąży miałam pod koniec ale taki w sumie mały na szczęście i najgorzej jak były upały bo ani chodzić się nie dało. Mam go nadal niestety ale.caly rok jest dobrze rzadko kiedy go odczuwam i jedynie jak są straszne upały to żyć się nie da
Byłam z mężem na zakupach i wzięłam sobie ulubiony serek pleśniowy bo miałam ogromną ochotę i zrobiłam sobie pyszna kolacje mniam [emoji39]
Kuło mnie dzisiaj bardzo w pachwinqch i prawym dole brzucha... na początku się wystraszyłam ze wyrostek ale to jednak nie to miejsce
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bylam u prawnika. Ma sie dowiedziec czy mozna zwolnic kobiete w ciazy na okresie probnym i ma mi do tygodnia dac znac. Jezeli nie mogą to bedziemy isc do sądu, ale z tego co powiedzial adwokat, to pracodawca wycofa wypowiedzenie zeby nie isc do sadu.
Dziewczyny mialam dzis wizyte na sorze. Bo jak pisalam bolal mnie brzuch. Na szczescie wszytko ok. Ale dzisziq wyrównanala pieknie 19mm ponad i wiek dzieci określany jako 8.2 a jestem w 8.5 serduszko mega bije i mam duzo lezec
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez dzis bolał dół brzucha ale tak bardziej z lewej strony i na środku
reklama
Ja proponuję diete lekko strawna no i idz do lekarza u mnie puki co nie ma ale jak sie odnowia to ide. Bo przed nami rosnacy brZuszek ucisk na jelitka i mega zaparcia;(
Podziel się: