reklama
Gosia101318
Fanka BB :)
@ADA87 to może być tzw. Szczelina odbytu. Najlepiej szybko do lekarza, są metody leczenia tego nawet w ciąży.
Co do postu @KikaRika to ja rozumiem jej podejście. I to nie jest krytykowanie kogokolwiek. Chodzi o to, że zachodząc w ciążę już nie jesteśmy same, ale jesteśmy też odpowiedzialne za to maleństwo i tak jak w ciąży dbamy o siebie i o nie jak najlepiej, wybieramy najlepszych lekarzy, kupujemy najlepszą wyprawkę tak powinnyśmy mieć też na uwadze co po porodzie dla dziecka będzie najlepsze. Nasza decyzja o karmieniu piersią wpływa na dwie osoby, nie jedną, i przez dwie osoby powinna być podejmowana. Bo dlaczego ten mały człowieczek ma nie mieć prawa głosu? W czym on jest gorszy od nas?
Co do postu @KikaRika to ja rozumiem jej podejście. I to nie jest krytykowanie kogokolwiek. Chodzi o to, że zachodząc w ciążę już nie jesteśmy same, ale jesteśmy też odpowiedzialne za to maleństwo i tak jak w ciąży dbamy o siebie i o nie jak najlepiej, wybieramy najlepszych lekarzy, kupujemy najlepszą wyprawkę tak powinnyśmy mieć też na uwadze co po porodzie dla dziecka będzie najlepsze. Nasza decyzja o karmieniu piersią wpływa na dwie osoby, nie jedną, i przez dwie osoby powinna być podejmowana. Bo dlaczego ten mały człowieczek ma nie mieć prawa głosu? W czym on jest gorszy od nas?
Trzymamy też. Spokojnej nocy dziewczynki .Bedziemy trzymac!
Spokojnej nocy
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Noc nam minęła spokojnie. Mąż dzielnie wstawal do malej ja robilam tylko mleko i wyspalam sie pierwszy raz od dawna plamien nie bylo juz ale brzusio boli czasami. Nie moge nosić w ogole malej;(
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosia101318
Hej. Noc nam minęła spokojnie. Mąż dzielnie wstawal do malej ja robilam tylko mleko i wyspalam sie pierwszy raz od dawna plamien nie bylo juz ale brzusio boli czasami. Nie moge nosić w ogole malej;(
Dobrze, że wszystko dobrze. Ja w drugiej ciąży też nie mogłam córki nosić na początku. Dacie radę.
Olasec
promyczek_81
Mój mąż się wscieka na mnie jak przeginam z czymś i mówi np. Wolisz to przenieść czy ciążę donosić? Powiedz komu trzeba o ciąży i daj sobie pomócDzis powiem dla teścia o ciazy to mi z mala pomoże jak meza nie ma
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja mam ciąża sytuacje z teściową i wiem ze jak dowie aie ze ciąża znowu zagroaona to dla niej bedzie to radosc. A tesc dobry czlowiek wspolczuje mu zony. Moja niestety zaczyna chodzić ale jak jej nie nosze nie karmie w nocy to czuje soe nie potrzebna;(
Podziel się: