reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja na L4 planuje iść na koniec lutego a nawet marca. Lubię swoją pracę i chciałabym pracować jak najdłużej. Przez 2 miesiące w domu poprostu odpocznę. Chyba że będę źle się czuła wtedy oczywiście na zwolnienie pójdę wcześniej.
ja też będę pracować do końca lutego najwczesniej. potem planuje urlop 3-4 tyg i macierzyński od końca marca. czy mi się to podoba czy nie na l4 się nie wybieram. pamiętam ż młoda siedziałam na l4 od 6 tyg i na początku było miło a potem to już dostawalam cholery w domu.strasznie się nudzilam. Teraz dużo nie pracuje 4-5 dni po 4-5 h więc jest póki co ok. Zobaczymy co będzie jak bębenek urośnie [emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja też będę pracować do końca lutego najwczesniej. potem planuje urlop 3-4 tyg i macierzyński od końca marca. czy mi się to podoba czy nie na l4 się nie wybieram. pamiętam ż młoda siedziałam na l4 od 6 tyg i na początku było miło a potem to już dostawalam cholery w domu.strasznie się nudzilam. Teraz dużo nie pracuje 4-5 dni po 4-5 h więc jest póki co ok. Zobaczymy co będzie jak bębenek urośnie [emoji1]

A gdzie pracujesz?

A gdzie pracujesz?

W pubie
Ale tylko rano na śniadaniach.no i w tyg jest lajcik. Najgorsze są weekendy bo wtedy naprawdę trzeba się nabierać a niestety jak już pisałam pracuje każdy weekend

A kto powiedzial ze TRZEBA isc na @L4 ? Mozna przeciez pracowac normalnie - ciaza to nie choroba ;) jakbym mogla to bym poszlam moze jakos 2 miesiace przed porodem zeby sie dobrze przygotowac, ale wczesniej? Czy Ja wiem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zamierzam do marca;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jedna pani przede mną;) ja licze na dobre wieści;)

Ale się trzęsę jak galaretka;p

Będzie dobrze:)

Ja wcinam pomarańczę i lecę na zakupy bo mnie wzięło na zapiekankę z brokułami [emoji7]
1510055318-fd51c8ccdeacd0e3-aaaaaa.png

Mniam mniam [emoji7]

reklama
Ja mam dziś ochotę na spaghetti;p mmm.

Zjadłam w nocy polowe pół kilogramowej halwy o wyobraźcie sobie że nawet nie miałam rano wymiotów hahaha

Do góry