reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja na L4 planuje iść na koniec lutego a nawet marca. Lubię swoją pracę i chciałabym pracować jak najdłużej. Przez 2 miesiące w domu poprostu odpocznę. Chyba że będę źle się czuła wtedy oczywiście na zwolnienie pójdę wcześniej.
ja też będę pracować do końca lutego najwczesniej. potem planuje urlop 3-4 tyg i macierzyński od końca marca. czy mi się to podoba czy nie na l4 się nie wybieram. pamiętam ż młoda siedziałam na l4 od 6 tyg i na początku było miło a potem to już dostawalam cholery w domu.strasznie się nudzilam. Teraz dużo nie pracuje 4-5 dni po 4-5 h więc jest póki co ok. Zobaczymy co będzie jak bębenek urośnie [emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja też będę pracować do końca lutego najwczesniej. potem planuje urlop 3-4 tyg i macierzyński od końca marca. czy mi się to podoba czy nie na l4 się nie wybieram. pamiętam ż młoda siedziałam na l4 od 6 tyg i na początku było miło a potem to już dostawalam cholery w domu.strasznie się nudzilam. Teraz dużo nie pracuje 4-5 dni po 4-5 h więc jest póki co ok. Zobaczymy co będzie jak bębenek urośnie [emoji1]

A gdzie pracujesz?

A gdzie pracujesz?

W pubie
Ale tylko rano na śniadaniach.no i w tyg jest lajcik. Najgorsze są weekendy bo wtedy naprawdę trzeba się nabierać a niestety jak już pisałam pracuje każdy weekend

A kto powiedzial ze TRZEBA isc na @L4 ? Mozna przeciez pracowac normalnie - ciaza to nie choroba ;) jakbym mogla to bym poszlam moze jakos 2 miesiace przed porodem zeby sie dobrze przygotowac, ale wczesniej? Czy Ja wiem...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zamierzam do marca;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jedna pani przede mną;) ja licze na dobre wieści;)

Ale się trzęsę jak galaretka;p

Będzie dobrze:)

Ja wcinam pomarańczę i lecę na zakupy bo mnie wzięło na zapiekankę z brokułami [emoji7]
1510055318-fd51c8ccdeacd0e3-aaaaaa.png

Mniam mniam [emoji7]

reklama
Ja mam dziś ochotę na spaghetti;p mmm.

Zjadłam w nocy polowe pół kilogramowej halwy o wyobraźcie sobie że nawet nie miałam rano wymiotów hahaha

Do góry