reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Hej Kochane, ja może monotematycznie, ale ... czy myślałyście już albo może jesteście w takiej sytuacji, co będzie robić, kiedy faktycznie zostaniecie już w domu na L4?
Sprzątanie, tv, ale nadal połowa dnia zostaje...Ja intensywnie poszukuję, robienie na drutach, książki na potęgę, nawet zaczęłam myśleć o nauce gry na ukulele ;)
Wiem, że pewnie przesadzam, ale ja nie znoszę nudy i nicnierobienia...czuję się wtedy taka zbyteczna. Wiem, że jak już pojawi się wyprawka to będzie pranie i prasowanie, ale do wyprawki do jeszcze kilka miesięcy ;)
Poradźcie, podzielcie się :D

ja mam w planach zrobienie zaawansowanego kursu excela i podstawowego programowania. Przyda mi się to później w pracy i nie będę się nudzić :D

reklama
Glowa do gory ja tez mam o tydzien przesuniety termin om ostatnie 09.09 a termin z usg to 23.06 wiec zrob bete sobie jutro i w piatek i zoabczysz;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

To i tak szybko zarodek widać :) u mnie w dwa dni wcześniejszej wg usg był tylko pusty pęcherzyk
U mnie dosłownie tak samo więc powinnaś się cieszyć że widziałaś zarodek [emoji1] ja za godzinę mam też wizytę i obgryzlam już wszystkie paznokcie z nerwów...już rycze od godziny mam nadzieję że mi przejdzie bo nie chcę się tam poryczec bez powodu[emoji16] [emoji27] [emoji25] [emoji33]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, nie martwcie się u mnie ciąża młodsza o prawie 2 tygodnie względem miesiączki.

Ja zamierzam pracować jak najdłużej. Minimum to do końca marca, a jeśli będę się dobrze czuła to do końca kwietnia. Jeśli będę czuła, że mi się nudzi czy coś to jeszcze popracuję zdalnie w maju. Ja w pracy nie mam stresu, nie muszę się niczym martwić.

Dziewczyny, nie martwcie się u mnie ciąża młodsza o prawie 2 tygodnie względem miesiączki.

Ja zamierzam pracować jak najdłużej. Minimum to do końca marca, a jeśli będę się dobrze czuła to do końca kwietnia. Jeśli będę czuła, że mi się nudzi czy coś to jeszcze popracuję zdalnie w maju. Ja w pracy nie mam stresu, nie muszę się niczym martwić.

Gdzie pracujesz? :D też tak chcę ;)

To tylko pozazdroscic[emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wychodzi według USG 5+5 dni

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile średnio trwały Twoje cykle?

Dzieciaczki rosną nierówno. Teraz może być do tyłu, a na następnej wizycie może się okazać, że nadrobił. U mnie między wizytami minęło 3 tygodnie, a przewidywany termin porodu zmienił sie o 5 dni (tzn dziecię nadgoniło).

Do góry