reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Hej Kochane, ja może monotematycznie, ale ... czy myślałyście już albo może jesteście w takiej sytuacji, co będzie robić, kiedy faktycznie zostaniecie już w domu na L4?
Sprzątanie, tv, ale nadal połowa dnia zostaje...Ja intensywnie poszukuję, robienie na drutach, książki na potęgę, nawet zaczęłam myśleć o nauce gry na ukulele ;)
Wiem, że pewnie przesadzam, ale ja nie znoszę nudy i nicnierobienia...czuję się wtedy taka zbyteczna. Wiem, że jak już pojawi się wyprawka to będzie pranie i prasowanie, ale do wyprawki do jeszcze kilka miesięcy ;)
Poradźcie, podzielcie się :D

ja mam w planach zrobienie zaawansowanego kursu excela i podstawowego programowania. Przyda mi się to później w pracy i nie będę się nudzić :D

reklama
Glowa do gory ja tez mam o tydzien przesuniety termin om ostatnie 09.09 a termin z usg to 23.06 wiec zrob bete sobie jutro i w piatek i zoabczysz;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

To i tak szybko zarodek widać :) u mnie w dwa dni wcześniejszej wg usg był tylko pusty pęcherzyk
U mnie dosłownie tak samo więc powinnaś się cieszyć że widziałaś zarodek [emoji1] ja za godzinę mam też wizytę i obgryzlam już wszystkie paznokcie z nerwów...już rycze od godziny mam nadzieję że mi przejdzie bo nie chcę się tam poryczec bez powodu[emoji16] [emoji27] [emoji25] [emoji33]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, nie martwcie się u mnie ciąża młodsza o prawie 2 tygodnie względem miesiączki.

Ja zamierzam pracować jak najdłużej. Minimum to do końca marca, a jeśli będę się dobrze czuła to do końca kwietnia. Jeśli będę czuła, że mi się nudzi czy coś to jeszcze popracuję zdalnie w maju. Ja w pracy nie mam stresu, nie muszę się niczym martwić.

Dziewczyny, nie martwcie się u mnie ciąża młodsza o prawie 2 tygodnie względem miesiączki.

Ja zamierzam pracować jak najdłużej. Minimum to do końca marca, a jeśli będę się dobrze czuła to do końca kwietnia. Jeśli będę czuła, że mi się nudzi czy coś to jeszcze popracuję zdalnie w maju. Ja w pracy nie mam stresu, nie muszę się niczym martwić.

Gdzie pracujesz? :D też tak chcę ;)

To tylko pozazdroscic[emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wychodzi według USG 5+5 dni

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile średnio trwały Twoje cykle?

Dzieciaczki rosną nierówno. Teraz może być do tyłu, a na następnej wizycie może się okazać, że nadrobił. U mnie między wizytami minęło 3 tygodnie, a przewidywany termin porodu zmienił sie o 5 dni (tzn dziecię nadgoniło).

Do góry