Gosia101318
Fanka BB :)
Ja też nie będę robić tych badań 3d i 4d. Wystarczą mi zwykłe. Ale test Pappa zrobię. Skoro mam możliwość, to dla świętego spokoju skorzystam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bede musiala poszukac konkretnie - bo ja to zglebialam 4 lata temu w ciazy i juz nie pamietam w ktorych publikacjach konkretnie bylo. Generalnie wynikalo z tego ze brak danych odnosnie bezpieczenstwa czestych usg i ze konieczna jest dluzsza obserwacja. Ale nagrzewanie moze miec niekorzystny wplyw. Stad nie zalecano czestych usgA jest to z jakiegoś pewnego źródła? Bo wiesz w tych czasach to każdy moze wszystko napisać [emoji58] Ale przyjrzę sie tematowi bliżej [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
U mnie się nie sprawdziło "wywróżyli" mi jedna córkę więc od razu wiedziałam że to bujda bo zakładałam więcej dzieci no i teraz jest trzecie w drodze tak jak chciałam hehenie wierzę w takie rzeczy.
Bede musiala poszukac konkretnie - bo ja to zglebialam 4 lata temu w ciazy i juz nie pamietam w ktorych publikacjach konkretnie bylo. Generalnie wynikalo z tego ze brak danych odnosnie bezpieczenstwa czestych usg i ze konieczna jest dluzsza obserwacja. Ale nagrzewanie moze miec niekorzystny wplyw. Stad nie zalecano czestych usg
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
USG prenatalne wykonują w 2D, a także w 3 i 4D jeśli ktoś chce.. Przeważnie wykonuje się USG a potem jak coś jest nie tak to robią test PappaJa też nie będę robić tych badań 3d i 4d. Wystarczą mi zwykłe. Ale test Pappa zrobię. Skoro mam możliwość, to dla świętego spokoju skorzystam.
USG prenatalne wykonują w 2D, a także w 3 i 4D jeśli ktoś chce.. Przeważnie wykonuje się USG a potem jak coś jest nie tak to robią test Pappa
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom