reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Wlasnie tego sie obawiam ale co moze zrobic tylko czekac... Ta Beta mnie pociesza ze rosnie a to juz cos. U mnie kreski tez slabe byly. Nie mam objawow w sumie jakis specjalnych... Pobolewa brzuch jak na okres i troszke piersi bola po zdjeciu biustonosza i tyle

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bój się będzie dobrze:) będzie tylko to czekanie.

ja do 10.11 jajo zniosę ale z drugiej strony jak pójdę i nic nie będzie widać to wpadnę w rozpacz. W sumie może ja też pójdę na bete :dry:

Kurde a mnie 2tygprzed ciąża jak byłam u stomatologa to kazał przyjść na kamień i nie zdążyłam... Mam teraz w ciąży iść bo zrobić ? Czy to się robi bez znieczulenia? Bo ja ZAWSZE mam znieczulenie i u mnie dentysta to taki stres że hej :/ [emoji32]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pracuje w gabinecie stomatologicznym :) sciaganie kamienia wykonuje sie bez znieczulenia :) no i tak samo kamień jak i prochnica maja zly wplyw na dziecko :)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pracuje w gabinecie stomatologicznym :) sciaganie kamienia wykonuje sie bez znieczulenia :) no i tak samo kamień jak i prochnica maja zly wplyw na dziecko :)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli czym predzej zmykać do stomatologa?
To już się zapisuję !!! Dzięki za info[emoji173]

Podobno stomatolog jest obowiązkowy, szczególnie pilnowanie kamienia nazębnego który można przekazać dziecku!

I próchnicę [emoji58]

Kurde a mnie 2tygprzed ciąża jak byłam u stomatologa to kazał przyjść na kamień i nie zdążyłam... Mam teraz w ciąży iść bo zrobić ? Czy to się robi bez znieczulenia? Bo ja ZAWSZE mam znieczulenie i u mnie dentysta to taki stres że hej :/ [emoji32]

Zrobić w drugim trymestrze, poinformować stomatologa i znieczulenie tez można [emoji6]

Dziewczyny ja chyba przechodzę na dietę niskowęglowodanową :( wzdęcia mnie wykonczą. Espumisan nic nie daje. Mam zwykłą nospe. Ile mogę jej brać?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

3x1 No spa zwykła , ale No spa to na skurcze raczej a nie na wzdęcia [emoji848]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry