reklama
AgaRS90
Fanka BB :)
No to trzeba szybko się zapisać na wizytę nie ma żartów;/Z tego co wiem to bez znieczulenia...Też się muszę wyprać ...od pół roku to robię...
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
Witamy [emoji173] ja jeszcze nie znam terminu, wg okresu(ost. 14.09) to bedzie 21.06 .. ale owulacja dosc późno więc myślę, że też będzie pod koniec czerwcaja tez 21.09 cykle 31 dni
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
aniaopapon
Ja cykl roznie zazwyczaj 30. W piatek bylam u gin..nic jeszcze nie widac. Niepotrzebnie tak szybko szlam. Bete robilam w piatek 276.51 w poniedzialek 1054 i dzisiaj ale czekam na wynik zagladajac ciagle na skrzynke @... Ehhh wykonczyc sie idzie z tym czekaniem. Nastepna wizyte mam 9 listopada... Ale kurde juz mnie kusi zeby isc wczesniej[emoji23][emoji23][emoji23] Chyba dlatego ze z mezem staralismy sie o 2 dzidzie 3 lata i dopiero teraz cos pyklo[emoji6]ja tez 21.09 cykle 31 dni
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
matyjka13
Zaangażowana w BB
Ja wizytę mam na 10.11 i strasznego mam stresa w sierpniu miałam puste jajo płodowe więc się boję strasznie. Dzwoniłam do mojego lekarza i zlecił mi badania: estradiol, tsh, progesteron. Pytałam o betę nie kazał robić. Ja się staram z mężem wszystkiego jakieś 6miesięcy. A kiedy robiłaś test domowy?Ja cykl roznie zazwyczaj 30. W piatek bylam u gin..nic jeszcze nie widac. Niepotrzebnie tak szybko szlam. Bete robilam w piatek 276.51 w poniedzialek 1054 i dzisiaj ale czekam na wynik zagladajac ciagle na skrzynke @... Ehhh wykonczyc sie idzie z tym czekaniem. Nastepna wizyte mam 9 listopada... Ale kurde juz mnie kusi zeby isc wczesniej[emoji23][emoji23][emoji23] Chyba dlatego ze z mezem staralismysie o 2 dzidzie 3 lata i dopiero teraz cos pyklo[emoji6]
aniaopapon
Test domowy (w sumie 3) robilam we czwartek. Moj tez mowilam ze bety mam nie robic ale ja robie dla samej siebie zeby wiedziec czy przyrasta zeby chociaz troszke sie uspokoic. Chociaz teraz zaluje ze tak szybko go gin polecialam bo sie stresuje. Zasugerowalam sie 1 ciaza... Tez zaraz po zrobieniu testu bylam u gonekologa... Byl zarodek ale nie bylo jeszcze serduszka wtedy to byl 4 tydzien... A teraz nic wiec strasznie sie boje! Mam nadzieje ze teraz u Ciebie bedzie pelne i bijace[emoji7][emoji7][emoji7]Ja wizytę mam na 10.11 i strasznego mam stresa w sierpniu miałam puste jajo płodowe więc się boję strasznie. Dzwoniłam do mojego lekarza i zlecił mi badania: estradiol, tsh, progesteron. Pytałam o betę nie kazał robić. Ja się staram z mężem wszystkiego jakieś 6miesięcy. A kiedy robiłaś test domowy?
matyjka13
Zaangażowana w BB
Ja miałam poprzednio przy pustym jaju tak pobiegałam do lekarza cieszyłam się jak szalona a potem tragedia nic jeszcze nie widział i tak czekałam na to serce 4 tygodnie i się nie doczekałam.Ja testów robiłam 4 sztuki wszyntkie wyszły pozytywnie ale kreski nie takie mocne jak ta pierwsza. Masz jakieś objawy?Test domowy (w sumie 3) robilam we czwartek. Moj tez mowilam ze bety mam nie robic ale ja robie dla samej siebie zeby wiedziec czy przyrasta zeby chociaz troszke sie uspokoic. Chociaz teraz zaluje ze tak szybko go gin polecialam bo sie stresuje. Zasugerowalam sie 1 ciaza... Tez zaraz po zrobieniu testu bylam u gonekologa... Byl zarodek ale nie bylo jeszcze serduszka wtedy to byl 4 tydzien... A teraz nic wiec strasznie sie boje! Mam nadzieje ze teraz u Ciebie bedzie pelne i bijace[emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
Podziel się: