reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Niedługo jadę na kontrolę do endokrynologa...wyników nie widziałam więc lekki stresik...[emoji27] [emoji16]

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja tez 21.09 cykle 31 dni
Ja cykl roznie zazwyczaj 30. W piatek bylam u gin..nic jeszcze nie widac. Niepotrzebnie tak szybko szlam. Bete robilam w piatek 276.51 w poniedzialek 1054 i dzisiaj ale czekam na wynik zagladajac ciagle na skrzynke @... Ehhh wykonczyc sie idzie z tym czekaniem. Nastepna wizyte mam 9 listopada... Ale kurde juz mnie kusi zeby isc wczesniej[emoji23][emoji23][emoji23] Chyba dlatego ze z mezem staralismy sie o 2 dzidzie 3 lata i dopiero teraz cos pyklo[emoji6]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

I bądź tu człowieku mądry..
Muszę jutro zapytać mojego ginekologa co w końcu z tym kamieniem..
Jedni tak, drudzy inaczej.. eh
1508931646-22d50d5fb56f9c20-aaaaaa.png

1508931652-b3e37fb4d9a01154-aaaaaa.png

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja cykl roznie zazwyczaj 30. W piatek bylam u gin..nic jeszcze nie widac. Niepotrzebnie tak szybko szlam. Bete robilam w piatek 276.51 w poniedzialek 1054 i dzisiaj ale czekam na wynik zagladajac ciagle na skrzynke @... Ehhh wykonczyc sie idzie z tym czekaniem. Nastepna wizyte mam 9 listopada... Ale kurde juz mnie kusi zeby isc wczesniej[emoji23][emoji23][emoji23] Chyba dlatego ze z mezem staralismysie o 2 dzidzie 3 lata i dopiero teraz cos pyklo[emoji6]

Ja wizytę mam na 10.11 i strasznego mam stresa w sierpniu miałam puste jajo płodowe więc się boję strasznie. Dzwoniłam do mojego lekarza i zlecił mi badania: estradiol, tsh, progesteron. Pytałam o betę nie kazał robić. Ja się staram z mężem wszystkiego jakieś 6miesięcy. A kiedy robiłaś test domowy?

Ja wizytę mam na 10.11 i strasznego mam stresa w sierpniu miałam puste jajo płodowe więc się boję strasznie. Dzwoniłam do mojego lekarza i zlecił mi badania: estradiol, tsh, progesteron. Pytałam o betę nie kazał robić. Ja się staram z mężem wszystkiego jakieś 6miesięcy. A kiedy robiłaś test domowy?
Test domowy (w sumie 3) robilam we czwartek. Moj tez mowilam ze bety mam nie robic ale ja robie dla samej siebie zeby wiedziec czy przyrasta zeby chociaz troszke sie uspokoic. Chociaz teraz zaluje ze tak szybko go gin polecialam bo sie stresuje. Zasugerowalam sie 1 ciaza... Tez zaraz po zrobieniu testu bylam u gonekologa... Byl zarodek ale nie bylo jeszcze serduszka wtedy to byl 4 tydzien... A teraz nic wiec strasznie sie boje! Mam nadzieje ze teraz u Ciebie bedzie pelne i bijace[emoji7][emoji7][emoji7]

Test domowy (w sumie 3) robilam we czwartek. Moj tez mowilam ze bety mam nie robic ale ja robie dla samej siebie zeby wiedziec czy przyrasta zeby chociaz troszke sie uspokoic. Chociaz teraz zaluje ze tak szybko go gin polecialam bo sie stresuje. Zasugerowalam sie 1 ciaza... Tez zaraz po zrobieniu testu bylam u gonekologa... Byl zarodek ale nie bylo jeszcze serduszka wtedy to byl 4 tydzien... A teraz nic wiec strasznie sie boje! Mam nadzieje ze teraz u Ciebie bedzie pelne i bijace[emoji7][emoji7][emoji7]

Ja miałam poprzednio przy pustym jaju tak pobiegałam do lekarza cieszyłam się jak szalona a potem tragedia nic jeszcze nie widział i tak czekałam na to serce 4 tygodnie i się nie doczekałam.Ja testów robiłam 4 sztuki wszyntkie wyszły pozytywnie ale kreski nie takie mocne jak ta pierwsza. Masz jakieś objawy?

reklama
Boze udam ze widzialam zdjecia adekwatnie paczkow. Bo bym umarla jak bym tam wpadla. Musze sie hamować bo mam mega ochote na słodycze od patrzenia robie się głodna

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry