reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Ja na mojego męża nie mogę narzekać. Od samego urodzenia pomagał mi przy Adasiu. Zawsze go kąpał a w nocy jak dokarmialam go mm to również się budzil i mu podawał mleko. Po ponad roku wyjechał za granicę więc zostałam sama. Było mi ciężko bo jeszcze studiowalam ale dużą pomoc miałam od mamy i siostry. Teraz mąż jest już na miejscu i wiem że znowu od samego początku przejmie część obowiązków nad maleństwem.

reklama
To u mnie aż tak źle z mężem nie ma. Pierwszego pampersa to on w szpitalu przebieral synkowi. Jak przyszła pielęgniarka na pierwszą kąpiel do synka to on jako pierwszy przy niej stał żeby wszytko podglądać. Kapalismy na zmianę jak wracał z pracy to zawsze z synkiem się bawił o zajmował. Synek jak miał 4 miesiące wróciłam do szkoły wieczorowej na język to mimo że synek był tylko na piersi to z nim zostawał przez 4h. Ale noce mu odpuszczam nie karze mu wstać bo wczas wstaje. Ale twierdzi ze przy drugim chciałby wstawać tez w nocy chodźby po to żeby mi tylko podać

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Katka u mnie to samo ale ja po calych dniach sama z dziecmi,po nocach wstaje sama ale on ma wytlumaczenie ze mala z nim zawsze placze i w sumie tak jest aczkolwiek nie powiem meczace jest samodzielne calkowicie zajmowanie sie wszystkim o dziecmi i domem i zwierzakami a dziadkow do pomocy nie mam ale i tak kocham to i mimo zmeczenia nie zamienilabym to na nic innego

Gosia a jakie ksiazki masz do nadrobienia?Co ciekawego planujesz czytac?Ja jedyny czas jaki mam na czytanie to noc chociaz teraz ciezko dotrwac do 2

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

Teraz czytam "Krystyno nie denerwuj matki", a czekają na mnie 4ta i 5ta część Millennium. Potem "Włam się do mózgu" Kotarskiego.

Dziewczyny mam pytanko . W którym tyg najlepiej iść do lekarza? Żeby nie bylo za wcześnie [emoji6]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

No ja miałam zamiar sobie coś kupić a małż do mnie;p po co ci jak zaraz i tak się nie zmieścisz xd

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
No to Cię pocieszył...:)
Ja wczoraj chciałam iść w sukience na imprezę, ale każda w którym chciałam iść i mierzyłam, to albo w piersiach się dopięłam z ledwością i ciężko by było oddychać, albo brzuch odstawał i wyglądałam jak w 7sc już...Także poszłam w spodniach.[emoji23]

Witam nowe mamusie.
Do lekarza ok 5-6 tyg najwcześniej, ale i tak serduszka może nie być widać... To zależy czy potrzebujesz zaświadczenie do pracy o ciąży, albo L4 żale,y od pracy.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się śmiałam do męża ze jak będę na l4 to może sobie lektury za czasów szkolnych przeczytam by później coś pamiętać bo w szkole się nie czytało :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry