reklama
AgaRS90
Fanka BB :)
Ja miałam owu dość późno (ok 19dc), idę w czwartek początek 7 tyg (6t1d), zobaczymy co tam będzie widaćDziewczyny mam pytanko . W którym tyg najlepiej iść do lekarza? Żeby nie bylo za wcześnie [emoji6]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
AgaRS90
Ja ostatni okres miałam 14ego wrzesniaNawet nie liczyłam. Ostatnia @20 września. 18 października miałam dostac ale nie przyszła. Jutro ide na bete.
Gosia101318
Ja muszę mojego męża pochwalić. Przy obu córkach bardzo dużo robił. Wstawał, przewijał, przebierał, bawił się z nimi. Zresztą tak jest nadal. Ja dla jego komfortu i wypoczynku chciałam zrobić kącik najmłodszego w bawialni córek, ale mąż zaproponował, żeby maluszek miał łóżeczko w naszej sypialni. My i tak wiemy, że przez pierwsze miesiące niemowlak będzie spał z nami w łóżku tak jak średnia córka.
Gosia tez poluje na Czerwonego Pajaka juz sie nie moge doczekac.Ja mieszkam poza Pl wiec co drugi miesiac zamawiam po ok 20 ksiazek zeby placic raz za wysylke
Aktualnie wczoraj skonczylam "Wybor" Samanthy King a zaczelam "Bad mommy"
Teraz poluje tez na te ksiazki jak beda w mojej polskiej ksiegarni internetowej to kupie po polsku
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
Aktualnie wczoraj skonczylam "Wybor" Samanthy King a zaczelam "Bad mommy"
Teraz poluje tez na te ksiazki jak beda w mojej polskiej ksiegarni internetowej to kupie po polsku
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
Załączniki
MartAo
Moze pojde za 1.5 tyg. Cos juz pewnie zobaczę heheJa ostatni okres miałam 14ego wrzesnia
Gosia101318
Dziewczyny mam pytanko . W którym tyg najlepiej iść do lekarza? Żeby nie bylo za wcześnie [emoji6]
Ja byłam w 6/7. Teraz w czwartek na przełomie 7/8 mam usg, a tydzień później kolejną wizytę. I wtedy będę miała założoną kartę ciąży. W poprzednich ciążach byłam na pierwszej wizycie w 6 i w 8 tygodniu.
MartAo
Mi w 6t5d założyła karte w 1 ciąży. To była 1 wizytaJa byłam w 6/7. Teraz w czwartek na przełomie 7/8 mam usg, a tydzień później kolejną wizytę. I wtedy będę miała założoną kartę ciąży. W poprzednich ciążach byłam na pierwszej wizycie w 6 i w 8 tygodniu.
reklama
MartAo
Rozumiem. Napewno będzie wszystko dobrze [emoji9]Ja ze wzgledu na swoje przejscia tak jak w poprzedniej ciazy karte dopiero bede miala zalozona najwcuesniej w 12tc
Podziel się: