Musze pamiętać ze skonczylam na 48 stronie czytać. Co do włosów to u mnie ostatnio zabawna sytuacja wyszla bo chciałam sobie olekowac włosy i zalupilam kokosowy jak myslalm olej a to surowy kokos jakiś cos takiego. I nie bylam swiadoma. Rozpuscilam w cieplej wodzie za grosz nie przypominalo oleju . Ale nalozylam na lep i na noc zostawiłam. Jezusienku.... Rano miałam skorupę na głowie jakto zastyglo. Musiałam wrzątkiem lep polewac
reklama
Mimika99
Początkująca w BB
Ja jestem z okolic Lublina. Wczoraj byłam na imprezie z tańcami. Dwa szybkie numery, a ja cała spocona i oddechu złapać nie mogłam. Witaj zadyszko
Jeżeli chodzi o badania, to ja będę robić Pappa, ale przysługuje mi już ze względu na wiek. Odnośnie innych badań, to będę rozmawiać z lekarzem.
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeżeli chodzi o badania, to ja będę robić Pappa, ale przysługuje mi już ze względu na wiek. Odnośnie innych badań, to będę rozmawiać z lekarzem.
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny, tez chciałabym do Was dołączyć. Aktualnie jestem w 5+3 tygodniu ciąży. Termin z OM mam na 08/06. Jestem już mamą Amelki z czerwca 2015. Aktualnie mieszkamy w Londynie. Do lekarza planuje dopiero iść za 2-3 tygodnie aby potwierdzic czy wszystko jest w porządku
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ja się szykuje. A konkretnie na test harmony. Ale zobaczymy jak to wszystko się potoczy !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego chcesz zrobić tylko Harmony? X tego co czytałam to koszt podobny do Nifty a znacznie więcej chorób wykrywają.
A dlaczego chcesz zrobić tylko Harmony? X tego co czytałam to koszt podobny do Nifty a znacznie więcej chorób wykrywają.
Harmony to test NiFTY. Tylko są dwa rodzaje. Harmony jest od 9tc a ten drugi od 10tc
Harmony to test NiFTY. Tylko są dwa rodzaje. Harmony jest od 9tc a ten drugi od 10tc
Harmony i Nifty to testy NIPT. Ale one różnią się od siebie.
Załączniki
Harmony i Nifty to testy NIPT. Ale one różnią się od siebie.
Ja mieszkam w uk i u nas jest robiony głównie harmony wiec jeśli będziemy robić to właśnie ten. Ale do tego jeszcze daleko
KikaRika
Moderatorka
Mój termin też wypada na 8.06, córka jest z lutego 2015Hej dziewczyny, tez chciałabym do Was dołączyć. Aktualnie jestem w 5+3 tygodniu ciąży. Termin z OM mam na 08/06. Jestem już mamą Amelki z czerwca 2015. Aktualnie mieszkamy w Londynie. Do lekarza planuje dopiero iść za 2-3 tygodnie aby potwierdzic czy wszystko jest w porządku
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: