reklama
Ewkamm znów chcesz mieć cc czy będziesz próbować vbac?
cc, mimo że miałam dużo problemów z raną i złe wspomnienia
Ja w ogóle nie miałam prób sn. W pierwszej ciąży córka była pośladkowo ułożona a druga to już z automatu poszła. Ale w obydwu odchodzily mi wody wcześniej.
Laski a planuje któraś z Was wykonanie testów Nifty?
szykuję się na badania prenatalne, nie pamiętam, jak się ten test nazywał, ale był robiony z krwi
Ja w ogóle nie miałam prób sn. W pierwszej ciąży córka była pośladkowo ułożona a druga to już z automatu poszła. Ale w obydwu odchodzily mi wody wcześniej.
Tak ja się szykuje. A konkretnie na test harmony. Ale zobaczymy jak to wszystko się potoczy !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zosia933
Zaangażowana w BB
Ja tez dostałam plamien tylko takich brązowych jak by się @ kończyła Ale ze mam już aniołka nie zastanawiałam się tylko pobiegłam do gina prywatnie zbadał mnie i pow ze to inplantacyjne plamienia j nie mam się czym przejmować dostałam duphaston 3x1 i plamien prawie wgl już nie ma.Hej dziewczyny ! Po 48 godz beta z 70 wzrosła do 276. Czyli prawidłowo. Ale przed chwila śluz miałam taki bladoróżowy i w większej ilości .. [emoji17][emoji20] czy możliwe ze od 9 rano coś się zatrzymało..? I śluz taki się pojawił? Spanikowałam .. a miałam jutro oznajmić nowinę przyszłemu tatusiowi ... [emoji853][emoji53]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeśli nie masz silnych boli brzucha raczej nie powinno ro być groźne ale do lekarza i tak bym poszła
Zosia933
Zaangażowana w BB
Ja „stylistka paznokci „ miałam właśnie zakładać działalność pracuje w domu wyszło tak ze jestem w ciazy wiec muszę to odłożyć na potem. Zawsze na wysokich obrotach do samego wieczora ale teraz muszę zwolnić tępoBędę Cię gonić [emoji3] pracujesz w handlu to ciężko w ciąży... wiem bo sama siedzę w tym ponad 7 lat... teraz trochę się porobiło bo dopiero zaczęłam pracę i jestem na próbym 3 m-ce. Glupio, no ale życie....
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie wiem co to za test , ale zara doczytam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: