reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Musze pamiętać ze skonczylam na 48 stronie czytać. Co do włosów to u mnie ostatnio zabawna sytuacja wyszla bo chciałam sobie olekowac włosy i zalupilam kokosowy jak myslalm olej a to surowy kokos jakiś cos takiego. I nie bylam swiadoma. Rozpuscilam w cieplej wodzie za grosz nie przypominalo oleju . Ale nalozylam na lep i na noc zostawiłam. Jezusienku.... Rano miałam skorupę na głowie jakto zastyglo. Musiałam wrzątkiem lep polewac

reklama
Ja jestem z okolic Lublina. Wczoraj byłam na imprezie z tańcami. Dwa szybkie numery, a ja cała spocona i oddechu złapać nie mogłam. Witaj zadyszko ;)

Jeżeli chodzi o badania, to ja będę robić Pappa, ale przysługuje mi już ze względu na wiek. Odnośnie innych badań, to będę rozmawiać z lekarzem.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, tez chciałabym do Was dołączyć. Aktualnie jestem w 5+3 tygodniu ciąży. Termin z OM mam na 08/06. Jestem już mamą Amelki z czerwca 2015. Aktualnie mieszkamy w Londynie. Do lekarza planuje dopiero iść za 2-3 tygodnie aby potwierdzic czy wszystko jest w porządku :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• BADANIA-WOLNEGO-PŁODOWEGO-DNA_v2-01.jpg
    BADANIA-WOLNEGO-PŁODOWEGO-DNA_v2-01.jpg
    162,7 KB · Wyświetleń: 85
Hej dziewczyny, tez chciałabym do Was dołączyć. Aktualnie jestem w 5+3 tygodniu ciąży. Termin z OM mam na 08/06. Jestem już mamą Amelki z czerwca 2015. Aktualnie mieszkamy w Londynie. Do lekarza planuje dopiero iść za 2-3 tygodnie aby potwierdzic czy wszystko jest w porządku :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój termin też wypada na 8.06, córka jest z lutego 2015;)

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry