Lawnika witaj. Dziewczyny już Ci pewnie odpowiedzialy! Musisz wiedziec jak dlugie masz cykle i znac date ostatniej miesiaczki. W dniu spodziewanego okresu, jezeli masz regularne cykle, jestes w 4 tygodniu ciazy. Jeżeli goń ma dobry sprzęt możesz iść w 6+ wtedy będzie widać pulsujace serduszko
Wcześniej jedynie pecherzyk z zarodkiem.
KikaRika jezelichodzi o giną to moim zdaniem nie ważne w jakim tonie zwraca się do panetek Ale żeby działała w razie czego na czas. U mnie na NFZ jest tylko jeden dobry ginekolog, na prawdę rewelacyjny, z powołania. Jak przy porodzie trafisz na innego to tylko się modlić. Na szczęście pracuje w dwóch szpitalach i jego pacjentki po prostu dzwonią w którym net i tam jadą
.
Ewkam porozmawiaj bezpośrednio z lekarzem a nie z położna
Kasiaa12 Ale macie przekichane z tymi lekarzami. Mi mój na NFZ wypisuje kartki z pieczątką swoją z terminem wizyty i muszą nie na ten dzień zarejestrować i już.
Gosia1809 witaj! Ja też jestem mama z czerwca Ale 2016 a teraz znowu czerwiec hehe
Dziewczyny z tą płcią to jest tak że sama zapytacie kto to tam mieszka
. Ja wiedziałam że noszą dziewczynka to na połówkowym inny lekarz zapytał nas czy wiemy kogo się spodziewamy. Wie pytają zanim powiedzą
A ja jestem z woj. Lubuskiego
ktoś z okolicy?
KokaRdka trzymam kciuki za Twoją wizytę. Ja mam 1,4m corke która też nie pozwala mi myśleć o ciąży
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom