reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Anabela i Mecenasowa gratuluje [emoji3]

Ja idę w poniedziałek na 13.30 , wiem ze za wcześnie , ale muszę.....

Nie wiem czy pracować , czy iść na zwolnienie , ale ciężko mi na 14 godz jak idę bo spanie mnie zmaga i dźwigać się boje ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję a który tydzień będzie w poniedziałek?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anabela gratulacje! Oby dalej same do tę wieści !

Mpatkam możesz pół poinformować pracodawcę i ciąży gdy lekarz potwierdzi i wystawi zaświadczenie. Powinni wtedy dostosować rodzaj pracydo Twojego stanu

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Mecenasowa 4,i 5 dni , wiem ze wcEsniej , ale muszę ...

Kana u nas w pracy raczej nie będzie jak się dostosować , bo lekkiej pracy czyli papierków jest na max 2 dni w tygodniu.

Tak wogole to tak długo staraliśmy się o ciąże , ze szkoda mi się było zwolnić , bo coś tam nawet zarobię i chciałam mieć płacone .....

A gdyby nie plany ciazy to zwolniłabym się wcześniej. Tak wiec nie zależy mi na tym co z moim powrotem później bo nie mam takich planów. Szef tez spoko , wiec wydaje mi się najbardziej rozsądne iść na zwolnienie. Mam jeszxze Syna który rozpoczął szkole i kupujemy właśnie dom ( tu tez mam latania ). Wiec chyba nie zgłupieje w domu ;)

Cześć!
Można do Was dołączyć? ;)
Testy wychodzą pozytywne! Termin wychodzi na 14 czerwca (chociaż patrząc na moja historie poródow to raczej będzie maj! ;) )
U lekarza jeszcze nie byłam. I tak myślę że wcześniej niż za tydzień nie pojadę.

Cześć!
Można do Was dołączyć? ;)
Testy wychodzą pozytywne! Termin wychodzi na 14 czerwca (chociaż patrząc na moja historie poródow to raczej będzie maj! ;) )
U lekarza jeszcze nie byłam. I tak myślę że wcześniej niż za tydzień nie pojadę.
Witamy w grupie :-) A który tydzień? Ile masz dzieci :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) również chętnie do Was dołączę. Sama zwariuję. W czerwcu poroniłam samoistnie całkowicie bez zabiegu łyżeczowania. Był to tydzień 5+ tak określili lekarze, a wg ostatniej miesiączki 8. Nie widziałam serduszka na usg dr powiedziała, że to 5 tydzień i jest za wcześnie (wg moich wyliczeń był 7 i do tej pory nie potrafię tego liczyć). 28 sierpnia miałam okres a 29 września zrobiłam test, a nawet dwa - wynik pozytywny. Nie ukrywam, że bardzo się boję i nie chcę kolejny raz przeżywać trudnych chwil. Kiedy powinnam wg Was pójść na pierwsze usg? Może są tu doświadczone kalkulatorki? ;) bardzo liczę na wsparcie, długo naszukałam się aktywnego forum :-/

Witam , ja sprawdzałam na baby-online.pl

Wyglada na to ze jesteś w 5 tygodniu ;)

Gratulacje

Ja tez zachodzę w głowę i się boje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe dziewczyny, rozgoście się ;)
Napiszcie coś więcej o sobie, która to ciąża itp..

Lawinka ja mam podobną historię, poroniłam samoistnie na przełomie lipca i sierpnia, okres miałam 1 września, później byliśmy na urlopie i świeże górskie powietrze i chyba dobrze nam zrobiło.. ;) Strasznie boje się że to za szybko i że znów koszmar się powtórzy.
Na szczęście mam 2,5 letnią córkę która absorbuje mój czas i myśli...Do tego chodzę do pracy jeszcze.
Do dr idę we wtorek, strasznie się boje tej wizyty.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lawinka ja mam to samo , u mnie początek 4 tyg a ja już prywatnie na poniedziałek do lekarza się zapisałam.

Jedno jest pewne , 8 lat temu , będąc w ciazy , miałam tylko komputer stacjonarny i za mału czasu żeby czytać. A teraz czytam historie różnych ludzi i sama się nakręcam, że coś może mi się przydarzyć

Do góry