reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Lawinka ja we wtorek przed pracą zrobiłam test był pozytywny, w pracy zrobiłam sobie betę, w środę miałam nockę i w czwartek rano koleżanka znów mi krew na betę pobrała.. Teraz idę w niedzielę na dzień, żeby nie zaburzać grafiku bo koleżanka która zemną miała mieć dzień ma opiekę a inna kt miala mieć noc ma L4... W ostatnim czasie nie miałam dużo nocek, ani dyżurów, więc luz..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Lawinka dr idealna nie jest,dużo pacjentek na nią narzeka, potrafi być oschła i w służbowym tonie mówić. Ale ja nie mam większych zastrzeżeń, jestem ,dania że zawsze,e można ją zmienić...
Przyjmuje na NFZ i to bez terminów, przychodzisz danego dnia i się rejestrujesz,co jest na duży plus...

Lawinka po prostu w szpitalu mamy laboratorium kt przyjmuje prywatnie badania...
Za betę zapłaciłam 17zl i TSH też 17zl

Tutaj rez tak jest, żee przyjmuje tego samego dnia, tylko na kogo trafisz na tego bec, a chyba powinnyśmy same decydować kto ma prowadzić naszą ciążę :(

racja, najlepiej było by tak, ale lekarz który prowadził moją pierwszą ciążę przyjmuje już tylko prywatnie :(
Chciałam umówić sie do niego przynajmniej na pierwsze wizyty, to położna zaproponowała mi termin na ...... tadam: 28 listopada! 13 T, to już chyba sporo za późno, i teraz muszę szukać innego lekarza, a szkoda :(

reklama
Do góry