reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Anabela i Mecenasowa gratuluje [emoji3]

Ja idę w poniedziałek na 13.30 , wiem ze za wcześnie , ale muszę.....

Nie wiem czy pracować , czy iść na zwolnienie , ale ciężko mi na 14 godz jak idę bo spanie mnie zmaga i dźwigać się boje ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję a który tydzień będzie w poniedziałek?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anabela gratulacje! Oby dalej same do tę wieści !

Mpatkam możesz pół poinformować pracodawcę i ciąży gdy lekarz potwierdzi i wystawi zaświadczenie. Powinni wtedy dostosować rodzaj pracydo Twojego stanu

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Mecenasowa 4,i 5 dni , wiem ze wcEsniej , ale muszę ...

Kana u nas w pracy raczej nie będzie jak się dostosować , bo lekkiej pracy czyli papierków jest na max 2 dni w tygodniu.

Tak wogole to tak długo staraliśmy się o ciąże , ze szkoda mi się było zwolnić , bo coś tam nawet zarobię i chciałam mieć płacone .....

A gdyby nie plany ciazy to zwolniłabym się wcześniej. Tak wiec nie zależy mi na tym co z moim powrotem później bo nie mam takich planów. Szef tez spoko , wiec wydaje mi się najbardziej rozsądne iść na zwolnienie. Mam jeszxze Syna który rozpoczął szkole i kupujemy właśnie dom ( tu tez mam latania ). Wiec chyba nie zgłupieje w domu ;)

Cześć!
Można do Was dołączyć? ;)
Testy wychodzą pozytywne! Termin wychodzi na 14 czerwca (chociaż patrząc na moja historie poródow to raczej będzie maj! ;) )
U lekarza jeszcze nie byłam. I tak myślę że wcześniej niż za tydzień nie pojadę.

Cześć!
Można do Was dołączyć? ;)
Testy wychodzą pozytywne! Termin wychodzi na 14 czerwca (chociaż patrząc na moja historie poródow to raczej będzie maj! ;) )
U lekarza jeszcze nie byłam. I tak myślę że wcześniej niż za tydzień nie pojadę.
Witamy w grupie :-) A który tydzień? Ile masz dzieci :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) również chętnie do Was dołączę. Sama zwariuję. W czerwcu poroniłam samoistnie całkowicie bez zabiegu łyżeczowania. Był to tydzień 5+ tak określili lekarze, a wg ostatniej miesiączki 8. Nie widziałam serduszka na usg dr powiedziała, że to 5 tydzień i jest za wcześnie (wg moich wyliczeń był 7 i do tej pory nie potrafię tego liczyć). 28 sierpnia miałam okres a 29 września zrobiłam test, a nawet dwa - wynik pozytywny. Nie ukrywam, że bardzo się boję i nie chcę kolejny raz przeżywać trudnych chwil. Kiedy powinnam wg Was pójść na pierwsze usg? Może są tu doświadczone kalkulatorki? ;) bardzo liczę na wsparcie, długo naszukałam się aktywnego forum :-/

Witam , ja sprawdzałam na baby-online.pl

Wyglada na to ze jesteś w 5 tygodniu ;)

Gratulacje

Ja tez zachodzę w głowę i się boje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe dziewczyny, rozgoście się ;)
Napiszcie coś więcej o sobie, która to ciąża itp..

Lawinka ja mam podobną historię, poroniłam samoistnie na przełomie lipca i sierpnia, okres miałam 1 września, później byliśmy na urlopie i świeże górskie powietrze i chyba dobrze nam zrobiło.. ;) Strasznie boje się że to za szybko i że znów koszmar się powtórzy.
Na szczęście mam 2,5 letnią córkę która absorbuje mój czas i myśli...Do tego chodzę do pracy jeszcze.
Do dr idę we wtorek, strasznie się boje tej wizyty.

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lawinka ja mam to samo , u mnie początek 4 tyg a ja już prywatnie na poniedziałek do lekarza się zapisałam.

Jedno jest pewne , 8 lat temu , będąc w ciazy , miałam tylko komputer stacjonarny i za mału czasu żeby czytać. A teraz czytam historie różnych ludzi i sama się nakręcam, że coś może mi się przydarzyć

Do góry