reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

KikaRika, mpatkam skoro myślicie, że nie jest za wcześnie? Ja już wariuje bo naczytalam się, że nie ma co iść wcześniej niż 7-8tc. Ja będę w poniedziałek w szpitalu i chyba też jednak pójdę bo czekanie mnie wykończy. Mam trochę wyrzuty sumienia bo nie cieszę się z tej ciąży tak jak z poprzedniej (obie były zaskoczeniem), tylko teraz paraliżuje mnie strach, a tak bardzo chciałabym myśleć pozytywnie :( będę czekała na wieści od Was :)
Miałam usg robione 5t1d to był pęcherzyk sam. Ale ciąża potwierdzona. Dziś 6t1d i ciałko żółte. Więc się rozwija ale serduszka i zarodka nie widzialam. Więc to zależy każda ciąża trochę inna no i sprzęt

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lawinka wychodzi mi 5 skończony tydzień i może owszem za wcześnie na serduszko, ale ja pracuję w szpitalu na zmiany 12h w tym nocki więc na pewno dr zaproponuje mi L4 i tym razem nie będę się sprzeciwiać..
W 1szej ciąży pracowałam do połowy 4msc i wylądowałam na zwolnieniu i luteinie z powodu bólów brzucha...
W 2giej też nie chciałam zwolnienia to dostałam reprymendę że na nocki absolutnie pracować nie mogę, jakoś przeglądałam że następnym razem je wezmę... Niestety nie zdążyłam bo kilka dni po wizycie zaczęłam plamić
.;(
Teraz wolę nie ryzykować, tym bardziej że dużo zagrożeń w pracy, siedlisko zarazków w skrócie...

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

A i jeszcze jedno, moja dr na wizycie kontrolnej po wyjściu ze szpitala powiedziała że mam przyjsc jak tylko nie dostanę miesiączki... A we wtorek będzie 1,5 tygodnia;)

A i jeszcze jedno, moja dr na wizycie kontrolnej po wyjściu ze szpitala powiedziała że mam przyjsc jak tylko nie dostanę miesiączki... A we wtorek będzie 1,5 tygodnia;)

Ooo tak teraz z ciekawości sprawdziłam to ja powinnam dostać już 2,5 tyg temu :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej chwilkę tu nie zaglądałam i tyle stron do nadrobienia
Witam nowe mamusie i gratuluję.
W pracy dziś kierowniczka oświadczyła mi że mam jak najszybciej iść na zwolnienie i dla mnie dobrze bo jednak praca w handlu jest stresujące, po za tym dźwigać też trzeba.
Dzisiaj też robiłam test żeby sprawdzić bo jakoś tak bez objawów dziś było trochę się stresuję czy wszystko ok o do lekarza jeszcze dwa tygodnie.

reklama
Do góry