reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Aantalea wiesz.. ja myślę, że to normalne, że kobiety po porodzie najczęściej nie czują miłości.. tylko o tym się nie mówi, nigdzie.
Hormony spadają, o depreche mega łatwo. Jeszcze jak się trafi wymagający niemowląt to już całkiem.
Ja po porodzie czułam dumę z danej siebie bo urodziłam naturalnie i to było najsilniejsze uczucie. Potem czułam strach.. bo moja cora nie budziła się na karmienie, ani na zmianę pieluchy. Tylko, ze ja nie mogłam przez to spac.. I tak przez miesiąc.. wzbudzały ja jakieś ekstremalne rzeczy.. jak uczucie zimną w pachwinach i to na sekundę. No przy dostawieniu do piersi zasypiają znowu..
Teściowa mnie natraszyla zadlawieniem to już całkiem zeswirowalam. Ciągle sprawdzałam czy żyje.. A potem przetala spac ona, nie chciała w wózku jeździć. Ani w gondoli ani w spacerować i tak do 8mż.. dopiero później okazało się ze ma przykurcz mięśni.. S każdy mi wmawiać ze przyzwyzailam ja.. DIeki Ci Boże za chusty! Bo bym z domu nie wyszła.

Wie różnie to bywa po porodzie. Trzeba o swoich odczuciach mówić głośno. Miłość do dziecka przychodzi stopniowo, mimo, ze kocha się już w brzuchu to tak miłości calyczas się człowiek uczy

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Terminu nie powiedziała ale wszystko jest w porządku :-) widziałam serduszko ale mówiła że nie będziemy słuchać bo to nie wskazane na tym.etapie ale po pulsie widzi ze mniej więcej 120 uderzeń na minutę :-) i wyszło że jestem 6t1d a wg moich obliczeń od ostatniej @ wychodzi 6t2d :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Przeziębienie vs wczesna ciąża.

Dzisiaj 4t3d a od 3 dni totalny pomór. Kaszel, katar, lekka temperatura... czy to może być niebezpieczne?

Oczywiście już schizuje. 2 dni temu beta 56. Dzis 93. To jakby niezbyt wiele:(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przeziębienie vs wczesna ciąża.

Dzisiaj 4t3d a od 3 dni totalny pomór. Kaszel, katar, lekka temperatura... czy to może być niebezpieczne?

Oczywiście już schizuje. 2 dni temu beta 56. Dzis 93. To jakby niezbyt wiele:(

Z tego co czytałam to w ciągu dwóch dni o 66% powinno wzrosnąć więc wychodzi na to że ok. Sprawdź sobie też na kalkulatorze internetowym chociaż dla mnie na jednym pokazał ze wynik super a na drugim ze zły wzrost :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć
Ja dziś też byłam u gina. Wprawdzie nie widać było zarodka ale ciałko żółte tak więc powiedział że jest wszystko dobrze. Może to wina sprzętu. W każdym razie i tak się cieszę. Bo pęcherzyk rośnie ciałko się pojawiło także się rozeija. Teraz idę w środę to pewnie więcej zobaczę.
Mecenasowa gratuluję [emoji173]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anabela i Mecenasowa gratuluje [emoji3]

Ja idę w poniedziałek na 13.30 , wiem ze za wcześnie , ale muszę.....

Nie wiem czy pracować , czy iść na zwolnienie , ale ciężko mi na 14 godz jak idę bo spanie mnie zmaga i dźwigać się boje ...

Do góry