myllenne
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak byłam w ciąży z córką to była dziewczyna na forum, kt miała bliźniaki, między nimi i kolejnym dzieckiem miała jakoś 2 lata, może nie całe...Zawsze jak Was tak czytam to podziwiam z całego serca mamusie w ciąży które mają już jednego szkraba, ba albo więcej!
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Łącze się w bólu....Ja wczoraj w końcu wylądowałam na pogotowiu, kaszel tak potworny że słowa nie dało się wydusić z siebie . Dobrze trafiłam bo jest tam oddział ginekologiczny i lekarz który mnie badał poszedł na oddział zapytać co bezpiecznego mi przepisać, dostałam antybiotyk Amotaks i dziś jest lepiej ....Ale katar nie odpuszcza A jutro mam połówkowe.
Musimy to przeżyć.
Zdrowia dla Ciebie i maleństwa
Teściowej koleżeńska jest pielęgniarka i leczy sie takimi ziołowymi sposobami i pow żeby zaparzyć oregano i wypić ochydnym podobno ale pomaga a na katar napad z rumianku o ile się nie myśle. Wieczorem bd u niej będę robić bo my remont mamy w Donu i dziś się wyprowadzany a jeszcze spakować trzeba jeden pokój a ja nie mam siły
Dziewczyny a jak to u Was jest z ruchami maleństwa? Czujecie codziennie czy np macie takie zastoje, że cały dzień nic a na drugi dzień coś tam czuć albo szaleje jak gdyby nigdy nic
Bo ja np we wtorek i środę czułam bardzo mocne kopniaki nawet i cały dzień, nieważne czy leżałam czy siedziałam a od wczoraj właściwie nic, nie zależy to od zjedzenia czegoś ani nic. Od kiedy te ruchy powinny być takie regularne?
Tak myślałam że może jest tak ułożony, że kopie mnie nie w brzuch a od strony pleców i dlatego nie czuć?
Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli