reklama
kinga.1990.
Fanka BB :)
A ja w oczekiwaniu na wizytę... już prawie godzinę siedzę, ciekawe ile jeszcze
Mecenasowa27
Ja jutro o 13 mam polowkowe A już zaczynam się stresowac
AgaRS90
A mnie już nie stresuja te wizyty tylko się bardzo na nie cieszę
Ta 1 byla najgorsza, bo bylam 5 tc i nie było nic tylko pęcherzyk i 4 tygodnie czekania... i naraz mialo być serce? Bardzo siw stresowałam tragedia
I potem od razu maly 2.5cm z każdą wizyta potem coraz lepiej i teraz juz sie prawie wcale nie stresuje
Ta 1 byla najgorsza, bo bylam 5 tc i nie było nic tylko pęcherzyk i 4 tygodnie czekania... i naraz mialo być serce? Bardzo siw stresowałam tragedia
I potem od razu maly 2.5cm z każdą wizyta potem coraz lepiej i teraz juz sie prawie wcale nie stresuje
Ewa.se
Ja też jutro o 13. Mam stresa ale jestem mega podekscytowana. Będzie dobrze!Ja jutro o 13 mam polowkowe A już zaczynam się stresowac
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Mecenasowa27
To będziemy razem się wizytowac na polowkowe :-) z jednej strony stres A z drugiej już się nie mogę doczekać. Na szczęście mąż jedzie ze mną :-) trzymam kciuki za was i daj znać jak będzie jutro po :-)Ja też jutro o 13. Mam stresa ale jestem mega podekscytowana. Będzie dobrze!
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kinga.1990.
Ja już po wizycie. Wszystko wporzadku. Synuś waży 554 g :-) dostalam skierowanie na glukoze i posiew moczu - to się ten zwykły pojemnik kupuję?
Podziel się: