Fotelik oprocz bezpieczenstwa musi też pasowac do auta. I nie chodzi tu o dopasowanie kolorystyczne najlepiej jechać do sklepu z fotelikami i poprosic speców o poradę. W wiekszości sklepow pozwalają przymierzyć fotelik do samochoduZdecydowalyscie już który fotelik? Tyle tego... cena u mnie nie gra roli - szukam i szukam i zdecydować nie mogę...
1 kryterium najważniejsze - bezpieczeństwo
No i 2-fajbie by było żeby"pasowało "do większości wózków bp tego też jeszcze nie wybraliśmy
reklama
ja polecam portal fotelik.info. jest tam porównanie fotelików, oceny bezpieczeństwa testy zderzeniowe itd. Generalnie dla mnie wygląd jest ostatnim kryterium, bezpieczeństwo i testy są najważniesze. Fotelik to jedna z rzeczy przy zakupie których nie narzucamy sobie ograniczenia cenowego. Ma być bezpiecznie, teraz mamy cybex
Pati1112
Fanka BB :)
Ja nie mam dzieci ale ten zestaw pielęgnacyjny też będę kupowała wszystko osobno, nawet taniej wyjdzie.
A mi nie wiem co wczoraj się stało, bo do maluszka nic nie kupuję na razie, oglądam w internetach itp a wczoraj w Biedronce zobaczyłam książki dla dzieci i tak spontanicznie wzięłam! nie tam jakąś czarno-białą dla niemowląt tylko taką do poczytania,zobaczyłam że jest tylko taka jedna i stwierdziłam że muszę ją kupić - Samochód elektryczny Antka w domu już na głos przeczytałam brzuszkowi, ale by było jakby się okazało że to nie Antek siedzi w brzuchu a jednak dziewczynka
Wracając z Biedronki mijała mnie kobiecina z ładnym wózkiem, chyba Adamex i miałam ochotę zapytać o ten wózek, jak się jeździ i wogóle, ale jakoś głupio poza tym dziwnie patrzyła, bo mierzyłam ten wózek wzdłuż i wszerz
A mi nie wiem co wczoraj się stało, bo do maluszka nic nie kupuję na razie, oglądam w internetach itp a wczoraj w Biedronce zobaczyłam książki dla dzieci i tak spontanicznie wzięłam! nie tam jakąś czarno-białą dla niemowląt tylko taką do poczytania,zobaczyłam że jest tylko taka jedna i stwierdziłam że muszę ją kupić - Samochód elektryczny Antka w domu już na głos przeczytałam brzuszkowi, ale by było jakby się okazało że to nie Antek siedzi w brzuchu a jednak dziewczynka
Wracając z Biedronki mijała mnie kobiecina z ładnym wózkiem, chyba Adamex i miałam ochotę zapytać o ten wózek, jak się jeździ i wogóle, ale jakoś głupio poza tym dziwnie patrzyła, bo mierzyłam ten wózek wzdłuż i wszerz
Olasec
Ja nie mam dzieci ale ten zestaw pielęgnacyjny też będę kupowała wszystko osobno, nawet taniej wyjdzie.
Ja kupując wózek dla synka często kogoś zaczepiałam żeby podpytać co i jak. Potem mnie też zaczepiano jak jeździłam swoim.
ZUZA.80
Witamy na forumWitam,
Można nieśmiało dołączyć ? Termin mam na 15 czerwca jestem w skończonym 17 tyg
Spodziewamy się trzeciego chłopca Maciusia Pozdrawiam
u mnie też będzie trzeci chłopiec
KikaRika
Moderatorka
Ale ginekolodzy zawsze liczą skończone tygodnie ciąży, czyli tak jak dziewczyny pisały 18+1 czyli niby 19 tydzień ale 18.No wg mnie Jak jest 16+1, czyli skończone 16 tygodni i 1 dzień to jest to siedemnasty tydzień - w sumie tak samo jak z wiekiem - mam skończone 33 lata, a teraz leci mi 34 rok
Ja zawsze jak ktoś pyta to mówię "18 skończony", albo "w trakcie 19 tygodnia" i wtedy nie ma wątpliwości...[emoji6]
AgaRS90
Też mówię "no leci już....np 17ty" [emoji14]Ale ginekolodzy zawsze liczą skończone tygodnie ciąży, czyli tak jak dziewczyny pisały 18+1 czyli niby 19 tydzień ale 18.
Ja zawsze jak ktoś pyta to mówię "18 skończony", albo "w trakcie 19 tygodnia" i wtedy nie ma wątpliwości...[emoji6]
reklama
AgaRS90
Ie wiem która wczoraj mówiła o smmyku ale przed snem weszłam zobaczyć i tak korci... Ale czekam do wieczora bo mam nadzieję że poznam płeć [emoji16]
Śniło mi się że ta koleżanka (nie pamiętam która z Was to była) kupiła unisex ale się okazało ze będzie dziewczynka i wszystkie takie bstdziej chłopięce mi poczta wysłała [emoji23] i ja poszłam na badanie i okazało się że dziewczynka i to odsyłalm [emoji23] ah te sny. No nic, wstałam o 7 na siku bo mąż się zbierał do pracy, poszłam spać dalej i.. teraz się przebudziłam!
Muszę wstać coś zjeść bo pod ręką tylko woda i czekolada która już wcisnęłam [emoji23]
Śniło mi się że ta koleżanka (nie pamiętam która z Was to była) kupiła unisex ale się okazało ze będzie dziewczynka i wszystkie takie bstdziej chłopięce mi poczta wysłała [emoji23] i ja poszłam na badanie i okazało się że dziewczynka i to odsyłalm [emoji23] ah te sny. No nic, wstałam o 7 na siku bo mąż się zbierał do pracy, poszłam spać dalej i.. teraz się przebudziłam!
Muszę wstać coś zjeść bo pod ręką tylko woda i czekolada która już wcisnęłam [emoji23]
Podziel się: