Ja jutro o 17 mam połówkoweNooo jutro zaczynamy 18 tydz
A narazie to podczas przekładania dłoni do podbrzusza i jak się mega skupię, na mocniejsze doznania zdaje sobie sprawę że muszę poczekać
Ale już niebawem[emoji173]
A jutro o 18 wizyta! [emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
A jak liczycie, w ktorym tygodniu jestescie?
Np. 16+1 to dla Was 16 tydzien czy 17 tydzien?
Moja lekarka zaleca zanizać, czyli jak 16+1 to tydzien 16 i tak tez sie posliguje.
Ja w pierwszej ciazy pierwsze ruchy czulam w 19 tc. I majac w pamieci pozniejsze kopniaki do niczego mi sie nie spieszy
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Np. 16+1 to dla Was 16 tydzien czy 17 tydzien?
Moja lekarka zaleca zanizać, czyli jak 16+1 to tydzien 16 i tak tez sie posliguje.
Ja w pierwszej ciazy pierwsze ruchy czulam w 19 tc. I majac w pamieci pozniejsze kopniaki do niczego mi sie nie spieszy
AgaRS90
Fanka BB :)
Ja też tak liczęNo wg mnie Jak jest 16+1, czyli skończone 16 tygodni i 1 dzień to jest to siedemnasty tydzień - w sumie tak samo jak z wiekiem - mam skończone 33 lata, a teraz leci mi 34 rok
Jutro skończę pełnych 17tyg i zaczynam 18tydzien, więc jestem w 18 tygodniu
AgaRS90
Zdecydowalyscie już który fotelik? Tyle tego... cena u mnie nie gra roli - szukam i szukam i zdecydować nie mogę...
1 kryterium najważniejsze - bezpieczeństwo
No i 2-fajbie by było żeby"pasowało "do większości wózków bp tego też jeszcze nie wybraliśmy
No i 2-fajbie by było żeby"pasowało "do większości wózków bp tego też jeszcze nie wybraliśmy
DareToBe
Ja mam Maxi Cosi Pebble Plus i mi się podoba Do naszego wózka pasuje - przy Stasiu mieliśmy CabrioFix i byliśmy zadowoleni więc długo się nie zastanawialiśmy i wzięliśmy jego nastepcę - oczywiście z bazą do autaZdecydowalyscie już który fotelik? Tyle tego... cena u mnie nie gra roli - szukam i szukam i zdecydować nie mogę...
Ewa.se
Zazdroszczę! Ja dopiero za tydzień. A moja najbardziej dokuczliwą dolegliwością ciążową są niestanne 'schizy', i im dłużej czekam na wizytę tym bardziej się martwię... o wszystko. A jeszcze dziś znów biegam do wc co 10 minut i piecze przy oddawaniu moczu więc podejrzewam że znowu bakteria mi się przeplatała... W 13 tygodniu brałam antybiotyki... i znów. Jak myślicie, biec do położnej już z tymi bakteriami czy czekać ten tydzień?Nooo jutro zaczynamy 18 tydz
A narazie to podczas przekładania dłoni do podbrzusza i jak się mega skupię, na mocniejsze doznania zdaje sobie sprawę że muszę poczekać
Ale już niebawem[emoji173]
A jutro o 18 wizyta! [emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę,że nie jestem sama ja też jeszcze nic nie czuje
Ja tez jeszcze nic nie czuje ale sie nie stresuje bo jestesmy na samym końcu na liscie
reklama
Biec do lekarza, dlaczego do poloznej?Zazdroszczę! Ja dopiero za tydzień. A moja najbardziej dokuczliwą dolegliwością ciążową są niestanne 'schizy', i im dłużej czekam na wizytę tym bardziej się martwię... o wszystko. A jeszcze dziś znów biegam do wc co 10 minut i piecze przy oddawaniu moczu więc podejrzewam że znowu bakteria mi się przeplatała... W 13 tygodniu brałam antybiotyki... i znów. Jak myślicie, biec do położnej już z tymi bakteriami czy czekać ten tydzień?
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: