reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Jestem już w pracy po kawce.. :) i powiem Wam Dziewczyny, że strasznie zaczęłam się męczyć.. np. mam czasami tak, że ubiorę się, pomaluję itd. i muszę usiąść odpocząć, bo jestem zmęczona. Dzisiaj w pracy poszłam po wodę, umyłam kubek wróciłam i... czuję się padnięta. Czy też ma tak któraś z Was? Aż boję się pomyśleć, co będzie w późniejszym etapie ciąży.. wiem, że to co mam teraz jest "normalne" - jest to jedna z przypadłości 4 miesiąca opisana w książce o ciąży, którą czytam...
Mam to samo, a schody to jak olimpiada już :/

Napisane na ASUS_X007D w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczyny. Ja od rana w pracy. Dziś jakoś wyjątkowo nie chciało mi się wstać. Mały w brzuszku harcuje a mama pracuje. Przynioslam sobie poduszek do pracy pod tyłek bo ostatnio.boli mnie coś kość ogonowa i ból promienuje na posladek. Ma tak któraś z Was? Jak sobie pomóc?

Czesc Dziewczyny. Ja od rana w pracy. Dziś jakoś wyjątkowo nie chciało mi się wstać. Mały w brzuszku harcuje a mama pracuje. Przynioslam sobie poduszek do pracy pod tyłek bo ostatnio.boli mnie coś kość ogonowa i ból promienuje na posladek. Ma tak któraś z Was? Jak sobie pomóc?
Ja odczuwam duży dyskomfort jak za długo siedzę zwłaszcza na twardym.

dziewczyny jest robocza lista mam czerwcowych (31 mam! :))
Link do: Lista obecności czerwcowych mam
jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam - trochę nas jest i mogłam przeoczyć, odezwijcie się to dopiszę :)

wpisujcie w tym wątku terminy porodów, płeć i ewentualnie wybrane imię, to pouzupełniam i poukładam wtedy nas wg dat :)
jeśli któraś ma inny pomysł na to, jak ma lista wyglądać, to dajcie znać proszę

Ostatnia edycja:
Ja na zwolnienie idę od 15 stycznia i coraz bardziej przekonuję się, że to jest dobre wyjście.. choć z drugiej strony obawiam się tego "nadmiaru" wolnego czasu :)
Coś tam sobie znajdziesz
Jest tyle książek seriali możliwości... odwiedziny zakupy spacery sen basen.. :) ja nie wiem jak można bać się czasu wolnego:D

9ewnqqmzi7le71mi.png

Hej dziewczyny, Ja mam na imie Zuza, nie robcie tego swoim dzieciom [emoji23] okropne imie ha ha ha :) a tak na powaznie to Ja mam bardzo ograniczone pole manewru co do imion bo maz jest brytyjczykiem I chcielibysmy zeby imie bylo pisane I wymawiane tak samo w obu jezykach :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry