promyczek_81
Fanka BB :)
U nas będzie Sandra pomyłki w płci nie biorę pod uwagę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo, a schody to jak olimpiada już :/Jestem już w pracy po kawce.. i powiem Wam Dziewczyny, że strasznie zaczęłam się męczyć.. np. mam czasami tak, że ubiorę się, pomaluję itd. i muszę usiąść odpocząć, bo jestem zmęczona. Dzisiaj w pracy poszłam po wodę, umyłam kubek wróciłam i... czuję się padnięta. Czy też ma tak któraś z Was? Aż boję się pomyśleć, co będzie w późniejszym etapie ciąży.. wiem, że to co mam teraz jest "normalne" - jest to jedna z przypadłości 4 miesiąca opisana w książce o ciąży, którą czytam...
Ja odczuwam duży dyskomfort jak za długo siedzę zwłaszcza na twardym.Czesc Dziewczyny. Ja od rana w pracy. Dziś jakoś wyjątkowo nie chciało mi się wstać. Mały w brzuszku harcuje a mama pracuje. Przynioslam sobie poduszek do pracy pod tyłek bo ostatnio.boli mnie coś kość ogonowa i ból promienuje na posladek. Ma tak któraś z Was? Jak sobie pomóc?
dziewczyny, a może byśmy już założyły osobne wątki takie jak Lista obecności, Imiona, Wyprawka czy Wózki? mogło by być przydatne, bo teraz to ciężko konkretne informacje znaleźć w naszych ponad 800 postach... co myślicie?
Coś tam sobie znajdzieszJa na zwolnienie idę od 15 stycznia i coraz bardziej przekonuję się, że to jest dobre wyjście.. choć z drugiej strony obawiam się tego "nadmiaru" wolnego czasu
Mikołaj to też jedno z moich ulubionych imion dla chłopca, ale mąż na nie