Witam z rana nasze ciągle powiększające się grono (witam nową czerwcową mamusię!)
Popieram kupowanie body kopertowych - te wkładane przez główkę są dużo, dużo gorsze! Ja wyjęłam rzeczy po Stasiu (takie 0-1 i 0-3) i mam tego sporo (5 zapinanych na napy bluz, 12 pajacyków, 11 body kopertowych i 3 zwykłe, 6 czapeczek - no wtedy mieliśmy wrześniowe dziecko, teraz pewnie się nie przydadzą
, masę skarpetek, rajstopek, łapek-niedrapek, 4 półśpioszki, 3 śpiworki) i w dodatku raczej unisex, więc co najwyżej kilka rzeczy dokupię
Może pójdę w coś trochę bardziej dziewczęcego, choć z tych rzeczy co do tej pory oglądałam, dziewczęce ubranka mi się nie podobają
Wózek - po raz drugi - mamy Maxi Cosi Mura 4
Może piękny nie jest, ale bardzo funkcjonalny - no i jest 3w1 (gondola, spacerówka i fotelik Maxi Cosi Pebble Plus), więc już nic więcej kupować nie muszę
No, jeszcze bazę do fotelika, ale też mam już kupioną
Pogoda dziś przepiękna! Małżonek zdążył już być na nartach i warunki ponoć super! A już razem, tak może bardziej rekreacyjnie wybierzemy się na jakiś spacerek - po czym niewykluczone, że po południu moje chłopaki znów na narty pojadą
A brzuszki macie cudowne! Ja mam nadprogramowe kilogramy, więc wyglądam po prostu jak bym się najadła
No, jedynie wzdęcia dają obraz brzuszka ciążowego, bo bez wzdęć to zbyt ciążowo narazie nie jest
Miłego dnia!