reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

To ile już po ślubie jesteście? U nas będzie rok w czerwcu :-) na ostatnim badaniu termin wyszedł mi na 27 maja czyli urodziny mojej mamy ale śmiejemy się z moim mężem ze jak dobrze pójdzie to może na naszą.Pierwsza rocznicę urodzie :-)

Maluch pewnie był pochloniety patrzeniem w monitor a nie na tym co robił lekarz :-)
My 3 lata.

No u nas jest prawdopodobne, że w rocznicę się urodzi. Bo pierwszego syna urodziłam 4 dni po terminie [emoji4]

Byłoby łatwiej datę pamiętać [emoji4]

A Ty będziesz miała pierwsze dziecko? Sorry, tyle tu jest osób, że nie kojarzę.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ile już po ślubie jesteście? U nas będzie rok w czerwcu :-) na ostatnim badaniu termin wyszedł mi na 27 maja czyli urodziny mojej mamy ale śmiejemy się z moim mężem ze jak dobrze pójdzie to może na naszą.Pierwsza rocznicę urodzie :-)

Maluch pewnie był pochloniety patrzeniem w monitor a nie na tym co robił lekarz :-)
Jak rodziła się moja córka to obok były 2 pary, jednym córka urodziła się w ich rocznicę ślubu a drugim w urodziny taty dziecka ;)

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

27 maj - mój mąż ma urodziny, może uda się trafić :) a intuicja podpowiada mi, że to będzie 1 lub 2 czerwiec :)
My za tydzień mamy 3-miesięcznicę ślubu :D

Czyżbyś w dniu ślubu już była w ciąży? :) czy już coś wiedzieliście? :)

Nie :D zaszłam w ciążę 3 tyg. po ślubie, jeszcze w czasie podróży poślubnej miałam ostatnią @ - a jej pierwszy dzień to były moje imieniny, mam tę datę wpisaną w kartę ciąży a dzidziuś prawdopodobnie w imieniny męża albo dzień po :D

Hejka. Gratuluję udanych wizyt:)
Dzwonili do mnie ze szpitala, że już ustalili mi termin zakładania szwu-27.11. Trochę wcześnie. Nie będę miała nawet ukończonego 12t. A 14.11 mam spotkanie z anestezjologiem.

Nie :D zaszłam w ciążę 3 tyg. po ślubie, jeszcze w czasie podróży poślubnej miałam ostatnią @ - a jej pierwszy dzień to były moje imieniny, mam tę datę wpisaną w kartę ciąży a dzidziuś prawdopodobnie w imieniny męża albo dzień po :D
Super:) nasz dzidziuś w dzień urodzin męża. Chciałabym żeby się sprawdziło.

reklama
Do góry