reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

No i mam wyniki tsh, znow bede musiala brac euthyrox w ciazy. Byc moze dlatego ciagle senna i zmeczona jestem. Jutro pojde do endokrynologa ustalic co i jak.
Czekam jeszcze na bete dzis ;))
Na Usg malucha pojade podejrzec w pt ;) mam nadzieje ze bedzie juz cos widac (bedzoe 6 t 5dni)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My 3 lata.

No u nas jest prawdopodobne, że w rocznicę się urodzi. Bo pierwszego syna urodziłam 4 dni po terminie [emoji4]

Byłoby łatwiej datę pamiętać [emoji4]

A Ty będziesz miała pierwsze dziecko? Sorry, tyle tu jest osób, że nie kojarzę.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak pierwsze :-)

Ciekawie się te daty układają [emoji16]wygląda mi to na przeznaczenie albo jakiś znak [emoji6]ja ostatnia miesiączkę miałam w dzień własnych poprawin, więc jak komukolwiek mówię w którym jestem tygodniu to kwitują że noc poślubna była płodna[emoji6] a w rzeczywistości to podróż poślubna była owocna [emoji39]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. Gratuluję udanych wizyt:)
Dzwonili do mnie ze szpitala, że już ustalili mi termin zakładania szwu-27.11. Trochę wcześnie. Nie będę miała nawet ukończonego 12t. A 14.11 mam spotkanie z anestezjologiem.
Hej a z jakiego powodu będziesz miała zakładany szew? Pierwszy raz ten zabieg mieć będziesz? Jestem ciekawa jak to wygląda bo też mam mieć zakładany gdyż poprzednia ciążę straciłam z powodu niewydolności szyjki o trochę się tym stosuje ale u mnie ma byc po 15 Tc.

reklama
Hej a z jakiego powodu będziesz miała zakładany szew? Pierwszy raz ten zabieg mieć będziesz? Jestem ciekawa jak to wygląda bo też mam mieć zakładany gdyż poprzednia ciążę straciłam z powodu niewydolności szyjki o trochę się tym stosuje ale u mnie ma byc po 15 Tc.
Ja też pierwszy raz. Z tego co wiem szew zakładają zazwyczaj pod narkozą choć to nie jest konieczność. Można zewnątrzopnowe czy jak to się tam nazywa. Cały zabieg trwa ok30 min z czego zakładanie szwu ok 10 min, reszta to narkoza.

Do góry