reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

pierogi to ja robię zawsze z mężem - on wałkuje ciasto, ja lepię :) a i ciasto zagniata robot ;) tym sposobem idzie o wiele szybciej :) na następnym weekend planujemy robić

reklama
Moja mama jest mistrzynią świata jeśli chodzi o wypieki. Serio. Nie raz się jej ludzie pytali, czy by się tym nie chciała zająć na poważnie. Dopóki się nie wyprowadziłam z domu po maturze to co sobotę jej pomagałam, bo takie coś jak niedziela bez ciasta nie istniało. I co? Dzisiaj sama nie za bardzo mam pęd do wypieków, mąż mnie nie mobilizuje, bo nie przepada, za to smaki pozostały. Na szczęście zawsze mogę wpaść do mamy [emoji4] za to jakieś obiadki, sałatki, makarony, kasze, tarty, deserki i inne takie uwielbiam kombinować [emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny, mam do sprzedania trochę rzeczy, wszystkie są nowe, ubranka są jedynie wyprane, sprzedam je po znacznie niższych cenach niż kupiłam, ceny są do negocjacji. W razie czego proszę o wiadomość prywatną.

Sprzedam m. in łóżeczko, pozytywkę a'la Szumiś, lanolinę, katarek, smoczki, butelkę i ciuszki, przede wszystkim dla chłopca, ale są też neutralne. Może którąś z Was to zainteresuje :)

Link do: Przedmioty użytkownika zulti - Allegro.pl

Dziewczyny, spróbujcie zrobić sernik z przepisu, który na youtube wstawiła dziewczyna co się nazywa Opolanka Kasia (wystarczy w wyszukiwarce wpisać sernik Opolanka Kasia) - po latach prób i samych błędów, bo NIGDY sernik mi nie wyszedł, zrobiłam z tego przepisu prawdziwe arcydzieło sernikowe na kruchym spodzie :D Kalorii to miało chyba milion, ale lepszego sernika jeszcze nigdy nie jadłam, a przepis całkiem prosty :) No i to jak uroczo „goda” po śląsku :D

Muszę Was nadrobić ale ostatnio z racji przygotowania do remontu czasu coraz mniej. Wczoraj mnie olsnilo ze zostalo mi jeszcze 12 tygodni ciąży... a ok 2-3 tyg potrwa remont, później sprzatanie po remoncie, ukladanie tegi wszystkiego. W miedzyczasie musze wybrac starszakowi zerowke, do tego dojda swieta, starszaka urodziny - 25 osob (dzieci w wieku 5-7 lat) w sali zabaw, a gdzie prasowanie i układanie ciuszkow?
Wczoraj jeszcze dostalismy zaproszenie na wesele 26 maja. Moze sie uda wybrac... a prosto z imprezy na porodowke ;-)

Dziewczyny, spróbujcie zrobić sernik z przepisu, który na youtube wstawiła dziewczyna co się nazywa Opolanka Kasia (wystarczy w wyszukiwarce wpisać sernik Opolanka Kasia) - po latach prób i samych błędów, bo NIGDY sernik mi nie wyszedł, zrobiłam z tego przepisu prawdziwe arcydzieło sernikowe na kruchym spodzie :D Kalorii to miało chyba milion, ale lepszego sernika jeszcze nigdy nie jadłam, a przepis całkiem prosty :) No i to jak uroczo „goda” po śląsku :D
O tak również polecam Kasie[emoji106] ja robiłam 3 BIT-a i wyszedł rewelacyjny , prosty bez pieczenia

Muszę Was nadrobić ale ostatnio z racji przygotowania do remontu czasu coraz mniej. Wczoraj mnie olsnilo ze zostalo mi jeszcze 12 tygodni ciąży... a ok 2-3 tyg potrwa remont, później sprzatanie po remoncie, ukladanie tegi wszystkiego. W miedzyczasie musze wybrac starszakowi zerowke, do tego dojda swieta, starszaka urodziny - 25 osob (dzieci w wieku 5-7 lat) w sali zabaw, a gdzie prasowanie i układanie ciuszkow?
Wczoraj jeszcze dostalismy zaproszenie na wesele 26 maja. Moze sie uda wybrac... a prosto z imprezy na porodowke ;-)

My mamy 5 maja wesele a 25 prawdopodobnie cc.

Hej dziewczyny! U nas podobnie, dwie pierwsze niedziele maja komunie - na jednej ja jestem chrzestną, na drugiej mąż, a w trzecią sobotę maja wesele, jeszcze gdzieś po drodze roczek siostrzeńca - się będzie działo! :)

reklama
My mamy 1 maja wesele, a 20. komunie ;) ja juz po krzywej dzisiaj, jak dla mnie nie było źle :) przez pierwszą połowę ciąży codziennie rano czułam się dużo gorzej :p

Do góry