reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2018

u nas 20-go maja komunia siostrzenicy męża, ale na pewno nie pojedziemy (160 km w jedną stronę), bo patrząc na to, że poprzednie dzieci rodziłam 3 tygodnie przed terminem to mogę już urodzić lub być na porodówce ;) nie będę ryzykować

reklama
U nas aż cztery komunie- pierwsza pod koniec kwietnia, tydzień później podwójna komunia synów moich obydwu siostr - w tym mój chrześniak i znów tydz później komunia chrześniaka męża.
W czerwcu ominą nas dwa wesele :( 23 i 30 czerwca, bo jak to na wesele z noworodkiem o_O do przyjaciółki na pewno do kościoła pojedziemy...

U nas aż cztery komunie- pierwsza pod koniec kwietnia, tydzień później podwójna komunia synów moich obydwu siostr - w tym mój chrześniak i znów tydz później komunia chrześniaka męża.
W czerwcu ominą nas dwa wesele :( 23 i 30 czerwca, bo jak to na wesele z noworodkiem o_O do przyjaciółki na pewno do kościoła pojedziemy...
O kurde tyle imprez.
My w tym roku tylko chrzciny synka i wesele kumpeli w połowie września więc na spokojnie[emoji16]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

O kurde tyle imprez.
My w tym roku tylko chrzciny synka i wesele kumpeli w połowie września więc na spokojnie[emoji16]

Mało tego..pod koniec maja siostra tej jednej przyszłej panny młodej organizuje jej w tajemnicy jakiś super extra wieczór panieński, nawet wydarzenie na fb utworzyła, aż mi smutno, ona u mnie była, a ja? 38/39 tc wtedy :p

Ej powiedzcie mi jak to wygląda ze chrzcinami.
Kiedy się bierzecie za rezerwację, jak ustalacie termin? My chrzciny bedziemy robić na pewno w lokalu, a będzie to lipiec bo poród koniec czerwca... weselny czas.. boje sie, ze nic nie znajdziemy [emoji14]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Na komunie na pewno, a potem zobaczymy jak samopoczucie ;)
A co do chrzcin to ja będę myśleć,jak już się urodzi. Na pewno będą w sierpniu bo moja siostra przyjeżdża wtedy z Niemiec i chciałabym w kościele gdzie braliśmy ślub. Poza tym nie myślę jeszcze o tym skupiam się na szczęśliwym rozwiązaniu, wierzę, że termin i lokal się znajdzie :)

Ej powiedzcie mi jak to wygląda ze chrzcinami.
Kiedy się bierzecie za rezerwację, jak ustalacie termin? My chrzciny bedziemy robić na pewno w lokalu, a będzie to lipiec bo poród koniec czerwca... weselny czas.. boje sie, ze nic nie znajdziemy [emoji14]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Ale chrzciny bardziej w niedzielę to chyba powinno się coś znaleźć tzn ja w ogóle o tym jeszcze totalnie nie myślę. Chrzciny to może sierpień wrzesień nie wiem sama jeszcze. Ale mam dwie opcje bo albo u mnie w parafii i kilka minut od kościoła mam fajną restauracje z dob rym jedzeniem. Albo tam gdzie braliśmy ślub w Lesniowie, i stamtąd na salę na której mieliśmy wesele byłoby to super

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, które piszecie, że będziecie mieć planowane cc, czy to ze wzgledu na wskazania lekarza?

Sent from my SM-A520F using Forum BabyBoom mobile app

U mnie pierwsza była CC i teraz chyba też. Mam rozchodzące się spojenie i jesli bobas będzie duzy jak synek to nie urodzę sn bo mam wade miednicy. Wolałabym sn ale jak będzie trzeba to będzie CC.

Ja o chrzcinach będę myśleć jak się dziecko urodzi. Po za tym u mnie beda bardzo kameralne więc zawsze jakiś lokal się znajdzie.

Ostatnia edycja:
Do góry