reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mój na pewno się wstawia bo czuję, że mi rozpiera tam wszystko na dole :/ no i wczoraj na usg spojenia lekarz też o tym mówił... ale boli jak jasna cholera, mam nadzieje, że przejdzie bo chciałabym się wyspać, do tego burza u nas

74703e3kkwoaumma.png

Mnie też boli brzuch i też bym się chciała Wyspać

3jgxskjox8hy3b2y.png
Ja przepraszam ale czytam Wasze posty i nie rozumiem jednego słowa- "wyspać ". Co to znaczy? To jakieś obce słowo? Bo nie ma go u mnie w słowniku?
Ps. Pozdrawiam wszystkie mamuśki którym tez brakuje tego słowa....[emoji6]

iv09df9h2a5g3pph.png

reklama
Cześć dziewczyny. Ja wczoraj w końcu zasnełam ale trochę to trwało. W nocy złapał mnie skurcz łydki.:o Matko jak bolało. Rano kulałam na tę nogę. Tak mnie złapało że siadłam na łóżku i zaczęłam wzywać Pana Boga i matkę. Mój spadł podniósł się taki zaspany i mówił "to co jedziemy, jedziemy już" myślałam że padnę. :p U mnie nic się nie dzieje. Lekkie pobolewanie jak przed okresem. Mam się spotkać jeszcze z położną na parcie markowane i wywiad położniczy ma mi przynieść. Wypisać muszę wcześniej bo na izbie to nie będę miała do tego głowy. :) Kazała mi pić liście malin. Kupiłam ale nie wiem. :hmm:

Ja chciałam wkleić suwaczek ale mam zanik mózgu i nie wiem gdzie. Podpowiedzcie. Oooo moja niunia się obudziła. Coś czuję że po mamie i tacie będzie nie zły śpioch.

Ja przepraszam ale czytam Wasze posty i nie rozumiem jednego słowa- "wyspać ". Co to znaczy? To jakieś obce słowo? Bo nie ma go u mnie w słowniku?
Ps. Pozdrawiam wszystkie mamuśki którym tez brakuje tego słowa....[emoji6]

iv09df9h2a5g3pph.png

Anulka to prawda!!! Ja jeszcze w dwupaku ale z dwójką dzieci (4 i niecałe 2 lata) wymazałam to słowo ze słownika. Dziś tylko dwie pobudki do młodszego [emoji12] Dlatego chyba jako jedyna nie narzekam na to, że jeszcze nie rodzę. Bo jak dojdzie trzecie to chyba przez najbliższe 18 lat sie nie wyśpię [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Matko bosko co ja mam ostatnio za sny... Do północy mała chyba się w kanał wstawiała, cóż nie przyjemne. Potem pojedyncze skurcze mnie budziły i zaczynam denerwować się piątkowa wizytą z moją wyrocznią... To już się robi jakieś wariactwo [emoji33]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anulka to prawda!!! Ja jeszcze w dwupaku ale z dwójką dzieci (4 i niecałe 2 lata) wymazałam to słowo ze słownika. Dziś tylko dwie pobudki do młodszego [emoji12] Dlatego chyba jako jedyna nie narzekam na to, że jeszcze nie rodzę. Bo jak dojdzie trzecie to chyba przez najbliższe 18 lat sie nie wyśpię [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
18 lat [emoji4] marzycielka [emoji1][emoji7] wtedy to będą inne nie przespane nocki. Co on / ona robi na tej imprezie? Z kim się bawi? Czy nie pije, nie pali, nie bierze jakiegoś świństwa? O której wróci? Dlaczego nie odbiera telefonu.... ach życie matki [emoji21][emoji22]

iv09df9h2a5g3pph.png

Do góry