reklama
melomanka
Fanka BB :)
Moj tak samo. Vanilla gratuluje!!!Mój lekarz kazał przyjechać, gdy będą regularne skurcze co 10 minut.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
Gratulacje!Dziewczyny potem ze szczegółami. Urodziłam o 22[emoji16]
Adriana123
Zaciekawiona BB
Gratuluje wszystkim rozpakowanym. Czytam nieustannie i nie wierze ze tak szybko bierze juz z naszej półki
Malinowa123
U mnie bez zmian ... juz nie wiem co myslec! Skurcze mialam przez cala noc w pewnym momencie juz robily sie dosyc bolace do tego bol z krzyza i ten okresowy ale w tej chwili zostaly same skurcze [emoji45] no ja nie wiem czy jakas inna jestem czy co [emoji33] [emoji26]
rudziutka38
Dziewczyny gratuluję dzieciaczków ale wam fajnie, ja czekam do jutra
Rybcia2309
Vanilia, sasanka gratuluję strasznie, strasznie [emoji8][emoji8][emoji8] a jo pewnie odpoczywa albo dajecw łeb swojemu facetowi ja miałam ochotę mu krzywdę zrobić hihi takie to głupie jak teraz o tym myślę on biedny czekał...
Powiem wam co mi się nasunęło na myśl, kobieta to jednak ogromnie dużo potrafi znieść, głównie chodzi mi fizycznie, nie zdawałam sobie sprawy że mam w sobie taką moc, no a u mnie tak nie spałam od 11 do 2 w nocy bo oczywiście problem z cycami non stop mała była...a ja bałam się że ze zmęczenia udusze ją cyckiem więc poszłam po mleko śpi do tej pory ja aż nie mogę uwierzyć że spałam...
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem wam co mi się nasunęło na myśl, kobieta to jednak ogromnie dużo potrafi znieść, głównie chodzi mi fizycznie, nie zdawałam sobie sprawy że mam w sobie taką moc, no a u mnie tak nie spałam od 11 do 2 w nocy bo oczywiście problem z cycami non stop mała była...a ja bałam się że ze zmęczenia udusze ją cyckiem więc poszłam po mleko śpi do tej pory ja aż nie mogę uwierzyć że spałam...
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gaya11
Ale się dziaje, gratuluję świezym mamusiom
U mnie noc zawalona, śniły mi się skurcze,kogoś poród... ale to tylko sen
Spokojnie, jeszcze trochę nas jest z dwupaku, może w pełnię nas ruszy ?
U mnie noc zawalona, śniły mi się skurcze,kogoś poród... ale to tylko sen
Dziewczyny ja Was tylko prosze nie wykorzystajcie limitu szybkich porodów[emoji23]! .... ja też chce express.. a takie tempo Macie że ja coś czuje ze zostane tu sama do rozpakowania [emoji53]
Spokojnie, jeszcze trochę nas jest z dwupaku, może w pełnię nas ruszy ?