reklama
Arya88
Fanka BB :)
Seite
Super! Duża kobitka Gratulacje.No to ciocie Wiktoria urodziła się o 20:25 4110g 57cm. Jest prześliczna[emoji7]zdjęcia i relacje później dodam na powitalny . Ale się cieszę!!
Malinowa123
Gratulacje!
Emkaa
Gratulacje [emoji322][emoji322]No to ciocie Wiktoria urodziła się o 20:25 4110g 57cm. Jest prześliczna[emoji7]zdjęcia i relacje później dodam na powitalny . Ale się cieszę!!
camel
Powodzenia!Dobra żarty się skończyły, po prysznicu ciągle co 3-4 minuty i bardzo bolesne się zrobiły skurcze więc jadę bo do szpitala jeszcze ponad 30 minut.
Będę informować w miarę możliwości [emoji16]
No to ciocie Wiktoria urodziła się o 20:25 4110g 57cm. Jest prześliczna[emoji7]zdjęcia i relacje później dodam na powitalny . Ale się cieszę!!
Aaaaaa gratulacjeeee !!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ juz nie moge doczekac sie zdjec! Cieszcie sie soba!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kawoszka81
Cześć dziewczyny, witaj Foxy. Czytam Was od jakiegoś czasu i dopiero teraz postanowiłam założyć konto. Wiem późno trochę. Terminy mam dwa 16 i 18 czerwca. Lekarz mówił że dużo wód mam no i mała dopiero teraz się przekręciła. Z jednej strony chciałabym już to mieć za sobą a z drugiej jeszcze mogłabym pochodzić. Gratulacje dla tych które już urodziły. i powodzenia dla tych które się rozpakują w tym miesiącu ☺
reklama
Witam ja też tutaj nowa. Od kilku dni obserwuje to forum ale się nie udzielająm. Taki zbieg okoliczności że też w UK jestem :-) termin miałam na wczoraj a mała się nie spieszy. To moja pierwsza ciąża więc co coś czuję to mi się wydaje że to może już Dziś miałam masaż szyjki macicy i dalej czekam.
Gratulacje dla wszystkich mamusiek które mają to już za sobą!
Gratulacje dla wszystkich mamusiek które mają to już za sobą!