reklama
Jasne [emoji6] opowiadaj jaka sytuacja u Ciebie.Hejka można dołączyć ?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
jo83
Fanka BB :)
To ostatni post przed juz mnie kurewsko napier...a to tylko 2 cm ,co minute fuck ,fuck .Polozna zrobila czary mary po glowce malej ,bolalo jak chu.... maz musial trzymac Moje kolano zebym jej nie kopnela.Na razie wyrzywam sie na nim .Jeszcze dwie gorsze fazy przede mna .Teraz sciskam meza co minute ,kurde bez niego byloby kiepsko pomaga mi sie przewracac i robi za kelnera.[emoji122]Zazdro tym co tak szybko rodzily....
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
O jaaaa chyba bede jezdzila.do meza.do pracy na szybki numerek dawaj znac !Majka był seks jakieś 3 godzinki temu więc próbuj [emoji13]
Jeszcze 12 km, [emoji27]
Arya88
Kindziorek
Jo trzymaj się. Dasz rade
Emkaa
Relacja live bedzie dobrze - zaraz będziesz tuliła swój skarb. Dasz radę [emoji123][emoji123]To ostatni post przed juz mnie kurewsko napier...a to tylko 2 cm ,co minute fuck ,fuck .Polozna zrobila czary mary po glowce malej ,bolalo jak chu.... maz musial trzymac Moje kolano zebym jej nie kopnela.Na razie wyrzywam sie na nim .Jeszcze dwie gorsze fazy przede mna .Teraz sciskam meza co minute ,kurde bez niego byloby kiepsko pomaga mi sie przewracac i robi za kelnera.[emoji122]Zazdro tym co tak szybko rodzily....
reklama
Arya88
To ostatni post przed juz mnie kurewsko napier...a to tylko 2 cm ,co minute fuck ,fuck .Polozna zrobila czary mary po glowce malej ,bolalo jak chu.... maz musial trzymac Moje kolano zebym jej nie kopnela.Na razie wyrzywam sie na nim .Jeszcze dwie gorsze fazy przede mna .Teraz sciskam meza co minute ,kurde bez niego byloby kiepsko pomaga mi sie przewracac i robi za kelnera.[emoji122]Zazdro tym co tak szybko rodzily....
Jeju rozumiem cię kochana, ja tak rodziłam i wiem jakie to demotywujące jak są skurcze i bóle, a rozwarcie prawie żadne :/ ale już niedługo, może akcja po tym czary mary ruszy i raz dwa będzie po wszystkim :*