reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Moja przyjaciółka tak miała, tzn. nie czuła przepowiadaczy, pewnego dnia wody jej odeszły, następnego tuliła już synka :)
Ja słyszałam już wiele historii od znajomych,że ledwie do szpitala dojechały. Ja właśnie taki poród sobie szykuję ;)
Witam ;-) rozwarcie na opuszek. Mały 3800g, więc duży chłopak się szykuje i dlatego czas na wyjscie. Jak nie urodze do poniedziałku,a na 12.06 mam termin to najprawdopodobniej pójdę na oddział i zaczniemy wywoływać :-) tak więc czekamy!
Masaż szyjki też miałam, i od tego czasu czuje, podbrzusze jak na okres a wczesniej nawet jednego skurczu nie miałam
Teraz jadę na. pizze i potem seks, pierwszy od jakiś 6 miesięcy więc może to pomoże po takim czasie :-)

Trzymam kciuki za rodzace mamuśki.
Ps Rybcia gratulacje [emoji323] [emoji8]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Smacznej pizzy i udanego sexu ;)

Mnie wcześniej po seksach bolał brzuch jak na okres a od dwóch dni nic a nic . Nie wiem czemu

reklama
Karabesque urodziła. To chyba ona na fb widziałam.

Też mam skurcze i co z tego, jak krótkie i nieregularne [emoji21]

7v8rikgno1ck7egs.png

Rybcia gratulacje!
A ja dzis o 12 wyladowalan w szpitalu bo od 9 mialam takie skurcze ze myslalam ze umre. Niestety akcja nie poszla dalej ale zostawili mnie na oddziale. W sumie ucieszylam sie ze bedzie tak spontanicznie zamiast czekac i odliczac do cc... A tu nic. No niestety musze poczekac. Jestem sama na sali prawie jak Vip ;)

Witam ;-) rozwarcie na opuszek. Mały 3800g, więc duży chłopak się szykuje i dlatego czas na wyjscie. Jak nie urodze do poniedziałku,a na 12.06 mam termin to najprawdopodobniej pójdę na oddział i zaczniemy wywoływać :-) tak więc czekamy!
Masaż szyjki też miałam, i od tego czasu czuje, podbrzusze jak na okres a wczesniej nawet jednego skurczu nie miałam
Teraz jadę na. pizze i potem seks, pierwszy od jakiś 6 miesięcy więc może to pomoże po takim czasie :-)

Trzymam kciuki za rodzace mamuśki.
Ps Rybcia gratulacje [emoji323] [emoji8]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Super, powodzenia [emoji110]️

Oj ja bym się też poprzytulała z mężem, ale chyba nie damy rady :/

P.s. właśnie miałam jeden mocny skurcz - aż się zdziwiłam, bo serio oddech musiałam pilnować. Oby tylko szyjka chociaż miękła od tego hehe

74703e3kkwoaumma.png

Karabesque urodziła. To chyba ona na fb widziałam.

Też mam skurcze i co z tego, jak krótkie i nieregularne [emoji21]

7v8rikgno1ck7egs.png

To ja mam takie 1-1,5 min. ale nie regularne właśnie i w sumie dopiero I taki już silny. W poprzedniej ciąży takie straszaki męczące miałam 2 tyg. około, mam nadzieję, że teraz albo w jedną albo w drugą ;) niech sobie macica ćwiczy, ale bezbolesnie [emoji6]

74703e3kkwoaumma.png

Ja wam powiem tyle przez to że sama prosiłam o wywołanie stwierdzam że warto poczekać jeśli ma się możliwość oczywiście do terminu bolało jak sam skur.....oxsy, czopek, domiesniowy zastrzyk, miałam błagać o CC ale i tak krótko rodziłam teraz mąż się podwiązuje bo nigdy nie będę się kochać... Ale niunia jest cudna to fakt jak ja umyją to dodam zdjęcie ale swoją drogą u mnie mogło być tragicznie przez tą pochwę....więc nie bójcie się bo były i taki co w 10 min rodziły

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja witam się z Wami z oddziału patologii. Czekałam na przyjęcie 4godz,a potem jeszcze na łóżko,bo jest oblężenie. Dzisiaj nic nowego się nie dowiedziałam..zobaczymy jutro,ale mam nadzieję,że długo tu nie zabawię..
Ps. Leżę z dziewczyną,która jest tu 2miesiące!! Masakra....

Do góry