Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
O jaaa ! Kciuki !U nas chyba się zaczyna... wody mi odchodzą!
Ale sie ,,sypiecie" az milo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jaaa ! Kciuki !U nas chyba się zaczyna... wody mi odchodzą!
Nie no heloool ja sie rozpakowuje ostatnia przeciez...Zaraz przede mną [emoji23]
Nie bój sie nie zostaniesz sama, jest nas jeszcze trochę np jaO matko ale zazdro [emoji43] tu sie dzieje tam sie dzieje u mnie dalej nic [emoji23] powodzenia !! [emoji110] [emoji110]
Tego samego dnia nas weźmieNie no heloool ja sie rozpakowuje ostatnia przeciez...
Aaa rewelacja [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]To chyba naprawdę się dzieje [emoji7] idę się szykować, potem śniadanko i mam nadzieję że szybko pójdzie. Odezwę się po! Trzymajcie kciuki [emoji4]
Oby bo to znaczy ze mnie ciut szybciejTego samego dnia nas weźmie
Hehe nie no mam tego swiadomosc ale juz bolalabym ten bol z racji obkurczania sie wszystkiego a nie boli od tygodnia a finiszu nie widac [emoji23] [emoji23] teraz tak samo boli to boli a co z tego? nie wiadomo [emoji16] pewnie nic heheNie bój sie nie zostaniesz sama, jest nas jeszcze trochę np ja