reklama
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sunnyday
Fanka BB :)
Dziewczyny ,które biorą Oeparol , ile tego bierzecie dziennie?
3 razy dziennie jedna lub dwie
sunnyday
no też mi się dużo wydaje, ale w większości artykułów tak wyczytałam. Dziennie biorę od 4 do 6 kapsułek w zalezoności jak sobie przypomnę.....a jeszcze dowcipnie planuję, bo podobno też pomaga, tylko któraś miała dać znać czy się rozpuściło i nie pamiętam która
Ej ja dawalam znac Że można śmiało wtykac. Rozpuszcza się.
U
użytkownik 16
Gość
O mamo czereśnie [emoji7] nasze polskie? Ja przed chwila owaliłam koktail truskawkowo - nektarynkowy z lodami wiec spoko[emoji39]udalo sie zdobyc chociaz dziwnie mi tu teraz wrzucac takie pierdoly, jak tu sie Ludzie rodzą hihi [emoji2]
Jezu tak łapczywie je ładowałam do worka ze nawet nie wiem czy polskie, hahaha ale dobre! Nie to samo co te prosto z drzewa ale sa ok
Nektarynki tez kupilam
Moja mala ma podobno 3,100g lekarz przewiduje do porodu 3,500g na ktg rysują się jakieś tam skurcze położna była zachwycona, już jak zakładała ktg zauważyła że brzuch twardnieje ale jak jej powiedziałam że od tygodnia tak mam entuzjazm opadł. Lekarz pytał czy ja w ogóle czuje te skurcze, czuje i co z tego. I tak przewidywałam dziś już towarzyszą mi cały dzień. Szyjki nie sprawdzał i za tydzień znowu ktg. Termin bierze pod uwagę z pierwszego usg czyli 9.06 i takim sposobem mogę tak połazić aż do 23.06. [emoji17]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
sunnyday
Już po ktg i po wizycie. Podobno przy skurczu takim na 80% to normalne takie skoki tętna. Na kolejne ktg mam się zgłosić w sobotę. Rozwarcie na "luźny" palec szyjki praktycznie brak. Coś mnie dziś skurcze łapią. Może jednak szybciej pójdzie.
efta22
Zając mój w 28+2 ważył 1600-1700 teraz waży 3 kg ,więc aż takiego klocuszka się nie spodziewam. Raz przytył 900g ,później tylko 400 g a teraz znów 900,więc różnie. Twoja maleńka też mogła przystopować w pewnym momencie. Mój był w ok 70-80 centylu,teraz jest idealnie w 50
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Czemu ci szyjki nie sprawdził? Jak masz skurcze to może właśnie wypadałoby sprawdzić czy rozwarcia nie ma itp?Moja mala ma podobno 3,100g lekarz przewiduje do porodu 3,500g na ktg rysują się jakieś tam skurcze położna była zachwycona, już jak zakładała ktg zauważyła że brzuch twardnieje ale jak jej powiedziałam że od tygodnia tak mam entuzjazm opadł. Lekarz pytał czy ja w ogóle czuje te skurcze, czuje i co z tego. I tak przewidywałam dziś już towarzyszą mi cały dzień. Szyjki nie sprawdzał i za tydzień znowu ktg. Termin bierze pod uwagę z pierwszego usg czyli 9.06 i takim sposobem mogę tak połazić aż do 23.06. [emoji17]
No to dobra wiadomość ze z maluchem jest oki[emoji106]Już po ktg i po wizycie. Podobno przy skurczu takim na 80% to normalne takie skoki tętna. Na kolejne ktg mam się zgłosić w sobotę. Rozwarcie na "luźny" palec szyjki praktycznie brak. Coś mnie dziś skurcze łapią. Może jednak szybciej pójdzie.