reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja chyba bym nie uwierzyła,że to moje jakby mi dali syna zamiast córki [emoji23] chociaż powiem Wam,że ostatnio sporo takich historii czytam :o

Ja laktatora póki co nie kupuję,bo nie wiadomo jak z tym mleczkiem będzie,na początku wypożyczę :)

Co do imienia to ja ciągle się waham..mój narzeczony chce Maję i każdemu rozpowiada,że tak będzie ,a ja jakoś nie mogę się przekonać :p

reklama
Ja chyba bym nie uwierzyła,że to moje jakby mi dali syna zamiast córki [emoji23] chociaż powiem Wam,że ostatnio sporo takich historii czytam :o

Ja laktatora póki co nie kupuję,bo nie wiadomo jak z tym mleczkiem będzie,na początku wypożyczę :)

Co do imienia to ja ciągle się waham..mój narzeczony chce Maję i każdemu rozpowiada,że tak będzie ,a ja jakoś nie mogę się przekonać :p
Mi się Mają podoba, ale mężowi już nie:)

Mnie też boli miedzy piersiami a brzuchem.. Muszę się zbadać. Myslałam , że od stanika, ale i bez mnie bolało.

Siarę mam , ale tylko jak nacisnę sutek. Jak powiedziałam mężowi to tylko skomentował, że w nocy przetestuje [emoji85][emoji16].

Byłam dziś w odwiedzinach u małej Marysi. Jejku tak mi ciężko uwierzyć, że noworodki są aż tak małe. Tuliła się do mnie a mąż mówił , że już nie może się doczekać naszego potomka [emoji7]. Mała jest naprawdę calineczką - ma miesiąc i waży 4 kg- 3400urodzona. Ona chodzi w pepcowych -56 [emoji44].

3jgxskjox8hy3b2y.png

Mnie też boli miedzy piersiami a brzuchem.. Muszę się zbadać. Myslałam , że od stanika, ale i bez mnie bolało.

Siarę mam , ale tylko jak nacisnę sutek. Jak powiedziałam mężowi to tylko skomentował, że w nocy przetestuje [emoji85][emoji16].

Byłam dziś w odwiedzinach u małej Marysi. Jejku tak mi ciężko uwierzyć, że noworodki są aż tak małe. Tuliła się do mnie a mąż mówił , że już nie może się doczekać naszego potomka [emoji7]. Mała jest naprawdę calineczką - ma miesiąc i waży 4 kg- 3400urodzona. Ona chodzi w pepcowych -56 [emoji44].

3jgxskjox8hy3b2y.png
Może zebra ? Bo mnie czasem bola

Możliwe , że żebra. Czasem mam wrażenie, że mały mi tak masakruje kopami te żebra [emoji50].

3jgxskjox8hy3b2y.png

@Emkaa ja przetestowalam bez stanika piecze tak samo u mnie... nie wiem to chyba skora bo innej przyczyny nie widze...

w57v9jcgnqknki9s.png

U mnie to samo, piecze i bez stanika.. ale wydaje mi sie ze ta skora jest po prostu podrazniona wlasnie przez stanik bo to jest taki glupi moment w ktorym spod cyckow wyrasta brzuch :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Obudził mnie ból żołądka. Normalnie nie wiedzialam co się ze mną dzieje. Taki ból równocześnie z mega wzdeciem. Myślałam że mi brzuch rozwali. Az się cała spocilam. 5 godzina rano a ja się boję juz położyć żeby mnie znowu nie złapało

reklama
Obudził mnie ból żołądka. Normalnie nie wiedzialam co się ze mną dzieje. Taki ból równocześnie z mega wzdeciem. Myślałam że mi brzuch rozwali. Az się cała spocilam. 5 godzina rano a ja się boję juz położyć żeby mnie znowu nie złapało

Mnie obudził godzinę temu tez ból brzucha... i chyba jadę sprawdzić do szpitala co sie dzieje bo mnie boli co kilka minut jak na okres tak nisko i promieniuje do krzyża... masakra. Myślicie ze powinnam jechac? [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry