mlodamama21
Fanka BB :)
U nas wlasnie taki wirus byl..bole brzucha mega i z tym wzdecia jakies..ja juz ok a coreczka jeszcze mowi ze ją boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas wlasnie taki wirus byl..bole brzucha mega i z tym wzdecia jakies..ja juz ok a coreczka jeszcze mowi ze ją boli
A Wy jak zwykle nastukałyście!
Któraś pisała, że z czerwcówek robią nam się majówki... a ja wczoraj do tego czułam się fatalnie.
W ciągu ostatnich 2 tygodni brzuch mi urósł niemiłosiernie, chociaż waga idzie prawidłowo ok 100-150g na tydzień dla Tosi... dziś zaczynam 36.tydzień, a zważając na fakt że termin mam na 12., pomiary Małej na 6., a moją starszą urodziłam kończąc 38. zaczynam się zastanawiać czy to samopoczucie nie ma z tego wynikać, ale wole sobie nie dopowiadać [emoji6]
Tak jak brzuch rwał mnie na koniec dnia, tak potrafi już na "dzień dobry", ale może to kwestia tego, że mam wrażenie że zrobił się dużo większy...
I doszedł kręgosłup, matkoooo to sobie pomarudziłam [emoji23]
Trzymajcie się dziewczyny, idę na kanapę wielorybić, bo dziś nie lepiej. Pogoda? [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam takie bule jakby w splocie słonecznym szczególnie jak chciałam się podnieść na wprost z pozycji leżącej albo za szybko obruciłam się z boku na bok. Ktoś mi powiedział że to mogą być uciska organy wewnętrzne bo wszystko się ściska i przesuwa do góry ale przeszło.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom