Spoko spoko nie jesteś inna magnez na kazdego ma taki wpływ nie ostrzegali Cie? Dlatego on musi lecieć bardzo bardzo wolno i długo trwaLekarz wie co robi Mnie podali lek po którym robiło mi się słabo i na chwilkę traciłam przytomność + uderzenia gorąca. W życiu bym nie powiedziała że magnez w kroplówce tak na mnie zadziała, a mimo to go nie odstawili dopóki skurcze nie ustały... Oby skutki uboczne były jak najmniejsze w twoim przypadku, a najlepiej żeby ich wgl nie było:*
reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
ostrzegli ale, uznałam że skoro nigdy mi się w życiu słabo nie zrobiło to czemu tym razm miałoby być inaczejSpoko spoko nie jesteś inna magnez na kazdego ma taki wpływ nie ostrzegali Cie? Dlatego on musi lecieć bardzo bardzo wolno i długo trwa
I zwykły magnez Cie pokonanalostrzegli ale, uznałam że skoro nigdy mi się w życiu słabo nie zrobiło to czemu tym razm miałoby być inaczej
Natalia91
Wionatq mały rośnie i to jest najważniejsze powolutku w swoim tempie ale rośnie nie dręcz się i nie szukaj w tym swojej winy bo jej nie ma, różnice między dzieciaczkami teraz są bardzo widoczne bo każda z nas jest na trochę innym etapie i dlatego nie ma co porównywać specjalnie
Bellax123!
Dokładnie! Ty się zadręczasz bo malutki, a ja sobie myślę co ja robie że ta moja dzidzia jest taka duża [emoji23]Wionatq mały rośnie i to jest najważniejsze powolutku w swoim tempie ale rośnie nie dręcz się i nie szukaj w tym swojej winy bo jej nie ma, różnice między dzieciaczkami teraz są bardzo widoczne bo każda z nas jest na trochę innym etapie i dlatego nie ma co porównywać specjalnie
Wgl anegdotka. Zaczęłam rodzić w 32tc, mój M. się ostatnio przyznał że on się urodził w 32tc i wiecie ile ważył?! ponad 2500g !! To ile on by ważył gdyby się urodził w terminie? 6kg [emoji23][emoji23]
yoohoosek
Lekarz wie co robi Mnie podali lek po którym robiło mi się słabo i na chwilkę traciłam przytomność + uderzenia gorąca. W życiu bym nie powiedziała że magnez w kroplówce tak na mnie zadziała, a mimo to go nie odstawili dopóki skurcze nie ustały... Oby skutki uboczne były jak najmniejsze w twoim przypadku, a najlepiej żeby ich wgl nie było:*
Wiem, że lekarz wie co robi. Ufam mu ale jak sie człowiek naczyta ulotki to zaczyna sie zastanawiać.
Ehhhhh i boje sie o ten zjazd ciśnienia, bedzie pewnie cieżko, ale nie ma co ryzykować.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
cymera
ja dziś zrzuciłam kubek ze stołu brzuchem jak wstawałamJa przy prasowaniu parę razy mało brzucha nie przypaliłam +10 do zręczności
Bo ja na to patrzę tak głupio że skoro waży wiecej tzn ze dobrze sie rozwija a jak tak mały to do tyłu jest i boję się że nie zdążę z tą niewydolnością szyjki mu pozwolić się rozwinąć i dobić chociaż 2,5kg.. Szyjka nie interesuje sie waga małego a kilogram to dużo do zdobycia.. Wiem że nie powinnam tak myśleć ale no u mnie się tak złożyło że boję się o każdy dzień.. Ale dzięki dziewczyny za miłe słowa niech rosną te nasze dzieci żeby były zdrowe to one są najważniejsze a już trudno z tym porodem to będzie jak będzie więc nie martwcie sie mamy tych większych dzidzioli Bellax widzisz synek Ci idzie w ślady tatusia ciesz się że masz pewna cc nie będzie niespodzianek chociaż swoją drogą to jestem ciekawa jak wyglądają i jak "nosi" się takie niemowlaki z waga urodzenia powyżej 5. Biedne mamy ciezko pewnie mają nie dośc że dzidzią swoje waży to łożysko przy większej też większe ojoj a ja narzekam że mi ciężko
U
użytkownik 168678
Gość
Wionatq, moja kuzynka urodziła się z wagą 1050 g. Urodziła się w terminie i jest okazem zdrowia. To było prawie 30 lat temu, gdy usg dopiero się pojawiało, więc taki okruszek był zaskoczeniem dla całej rodziny.
reklama
Zając Czerwcowy
Mam to samo [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ja przy prasowaniu parę razy mało brzucha nie przypaliłam +10 do zręczności [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom