reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziękuję bliźniaczym mamom za dobre wieści z rana [emoji8] Heda mam nadzieję że jeszcze trochę wytrzymacie [emoji6] Suelen dobrze że u Was się uspokoiło [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
U mnie Mały się dosyć rozpycha na żebra i czkawke też ma czasami niezła ale tylko w jego porach w innych sobie odpoczywa [emoji4]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Heda moja kochana blizniacza duszo... trzymaj sie jeszcze 3w1. Kazdy dzien dla dziewczynek wazny.
Myslisz nad imionami [emoji6]

Wczoraj bylam u ginekologa, podobno jest niezle [emoji4]

[/QUOTE]
Jakieś tam opcje imion się pojawiają ale zdecydujemy jak się dziewczynki urodzą.
Dziś u mnie pierwszy dzień 33tc więc jeszcze chwilę i będę całkiem spokojna o dziewczynki...
Dobrze że u ciebie spokojnie...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

U mnie też takie rozpychanie,więc już chyba przegapiłam moment na film,w którym Mała daje czadu :D jak zaczyna wygibasy ja szybko za tel,a ona nagle posąg [emoji23]

U mnie też takie rozpychanie,więc już chyba przegapiłam moment na film,w którym Mała daje czadu :D jak zaczyna wygibasy ja szybko za tel,a ona nagle posąg [emoji23]

Bo to są przebiegłe dziady małe [emoji23]
U mnie to samo - szaleje w brzuchu, a jak powiem mężowi czy chcę nagrac to cicho sza ;)

74703e3kkwoaumma.png

Witam się po świętach :) pogoda do bani ,więc sobie poodpoczywam po świątecznym krzątaniu. Nawet nie miałam czasu Was poczytać i nie wiem czy nadrobię zaległości.

Co do ruchów dzidziusia to czuję bardziej przeciąganie niż kopanie,chociaż jak kopnie to boli jak nie powiem co. A jak to wygląda :O jakby mi noga chciał przebić wszystkie warstwy brzucha ,żeby się wydostać. Tak poza tym to ciągle jeździ mi po brzuchu kończynami i wystawia również różne części ciała ,których czasem nie potrafię określić ;)
A jak chcę się przekręcić z boku na bok to brzuch boli.

Teraz tylko odpoczywanie i rekreacja :)

Hej kobitki. Mnie dziś dopadła migrena, i jestem teraz niedorobiona.....Cały dzień pewnie taka przyćpana będę [emoji27]

Heda, Suelen bardzo się cieszę że u Was ok[emoji4]

Ja też jestem coraz spokojniejsza. Zaczęliśmy 34 tydzień, więc już jest super.

Jutro wizyta, bardzo się cieszę bo jakoś niepokój czuje.... Niech gin posprawdza czy nic się nie otwiera [emoji19]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Do góry