reklama
Heda
Fanka BB :)
Heda moja kochana blizniacza duszo... trzymaj sie jeszcze 3w1. Kazdy dzien dla dziewczynek wazny.
Myslisz nad imionami [emoji6]
Wczoraj bylam u ginekologa, podobno jest niezle [emoji4]
[/QUOTE]
Jakieś tam opcje imion się pojawiają ale zdecydujemy jak się dziewczynki urodzą.
Dziś u mnie pierwszy dzień 33tc więc jeszcze chwilę i będę całkiem spokojna o dziewczynki...
Dobrze że u ciebie spokojnie...
[/QUOTE]
Myslisz nad imionami [emoji6]
Wczoraj bylam u ginekologa, podobno jest niezle [emoji4]
[/QUOTE]
Jakieś tam opcje imion się pojawiają ale zdecydujemy jak się dziewczynki urodzą.
Dziś u mnie pierwszy dzień 33tc więc jeszcze chwilę i będę całkiem spokojna o dziewczynki...
Dobrze że u ciebie spokojnie...
Arya88
efta22
Witam się po świętach pogoda do bani ,więc sobie poodpoczywam po świątecznym krzątaniu. Nawet nie miałam czasu Was poczytać i nie wiem czy nadrobię zaległości.
Co do ruchów dzidziusia to czuję bardziej przeciąganie niż kopanie,chociaż jak kopnie to boli jak nie powiem co. A jak to wygląda :O jakby mi noga chciał przebić wszystkie warstwy brzucha ,żeby się wydostać. Tak poza tym to ciągle jeździ mi po brzuchu kończynami i wystawia również różne części ciała ,których czasem nie potrafię określić
A jak chcę się przekręcić z boku na bok to brzuch boli.
Teraz tylko odpoczywanie i rekreacja
Co do ruchów dzidziusia to czuję bardziej przeciąganie niż kopanie,chociaż jak kopnie to boli jak nie powiem co. A jak to wygląda :O jakby mi noga chciał przebić wszystkie warstwy brzucha ,żeby się wydostać. Tak poza tym to ciągle jeździ mi po brzuchu kończynami i wystawia również różne części ciała ,których czasem nie potrafię określić
A jak chcę się przekręcić z boku na bok to brzuch boli.
Teraz tylko odpoczywanie i rekreacja
Bellax123!
dupa z mojego wyjścia;( do końca tygodnia jeszcze leżę w szpitalu;(
*Vanilia*
Moderatorka
Hej kobitki. Mnie dziś dopadła migrena, i jestem teraz niedorobiona.....Cały dzień pewnie taka przyćpana będę [emoji27]
Heda, Suelen bardzo się cieszę że u Was ok[emoji4]
Ja też jestem coraz spokojniejsza. Zaczęliśmy 34 tydzień, więc już jest super.
Jutro wizyta, bardzo się cieszę bo jakoś niepokój czuje.... Niech gin posprawdza czy nic się nie otwiera [emoji19]
Heda, Suelen bardzo się cieszę że u Was ok[emoji4]
Ja też jestem coraz spokojniejsza. Zaczęliśmy 34 tydzień, więc już jest super.
Jutro wizyta, bardzo się cieszę bo jakoś niepokój czuje.... Niech gin posprawdza czy nic się nie otwiera [emoji19]
W szpitalu zawsze bedziesz miala lepsza opiekę i kontrole nad sytuacją.Moze bedziesz mogla zaliczyc przedmioty w sierpniu..?dupa z mojego wyjścia;( do końca tygodnia jeszcze leżę w szpitalu;(
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Laski a ciągniecia w pachwinach Wam dokuczaja??
Jak maluchy kopia to macie wrazenie że brzuch twardnieje??
Jak maluchy kopia to macie wrazenie że brzuch twardnieje??