reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Obyśmy się wszystkie naraz nie wysypały ;) A tak poważnie, trzymam & dziewczyny za Was i za siebie też. Zapobiegawczo będę odpoczywać ile się da, chociaż z dwójką dzieci to nie takie proste.Wizytę mam w poniedziałek i zabaczymy co i jak.

Powiedzcie mi czy Wasze szkraby też mnie się ruszają? tzn ruchy są niby wszystko ok, ale jakoś tak rzadziej wydaje mi się. Wiem,że coraz mniej miejsca w brzuchu itp ale panika jakaś jest.

A w którym tygodniu jestes? Też zauważyłam że Mały ostatnio to najczęściej tylko się przeciąga.. Jak czuje kopniakaczki do rzadko, delikatne i w podbrzusze tylko i właśnie się zastanawiam czy to normalne że mu już by ciasno było jak dopiero w piątek 32 zaczynam to jak on do końca sobie poradzi.

reklama
Aaa! Mam mokrą koszulkę od siary! [emoji38] ale dziwne uczucie [emoji23]

Nasza Helenka o wiele mniej się rusza, więcej się przeciąga i ma czkawki, ale nie kopie już mocno bo jej ciasno.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Mój rusza się cały czas tak samo, dzisiaj zaczęłam 32 tydzień. Z tym, że mój jest malutki to i miejsca jeszcze pewnie ma sporo

74703e3kkwoaumma.png

Obyśmy się wszystkie naraz nie wysypały ;) A tak poważnie, trzymam & dziewczyny za Was i za siebie też. Zapobiegawczo będę odpoczywać ile się da, chociaż z dwójką dzieci to nie takie proste.Wizytę mam w poniedziałek i zabaczymy co i jak.

Powiedzcie mi czy Wasze szkraby też mnie się ruszają? tzn ruchy są niby wszystko ok, ale jakoś tak rzadziej wydaje mi się. Wiem,że coraz mniej miejsca w brzuchu itp ale panika jakaś jest.
Moja sie kreci ale szczerze jakos nie panikuje :) wiem, ze ma mniej miejsca i zapewne to z tego poza tym moze miec dni leniucha ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

A w którym tygodniu jestes? Też zauważyłam że Mały ostatnio to najczęściej tylko się przeciąga.. Jak czuje kopniakaczki do rzadko, delikatne i w podbrzusze tylko i właśnie się zastanawiam czy to normalne że mu już by ciasno było jak dopiero w piątek 32 zaczynam to jak on do końca sobie poradzi.

31 tyd. ale odpukać jak dziewczyny mówią,że to już tak jest. :)

reklama
Do góry