reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Obyśmy się wszystkie naraz nie wysypały ;) A tak poważnie, trzymam & dziewczyny za Was i za siebie też. Zapobiegawczo będę odpoczywać ile się da, chociaż z dwójką dzieci to nie takie proste.Wizytę mam w poniedziałek i zabaczymy co i jak.

Powiedzcie mi czy Wasze szkraby też mnie się ruszają? tzn ruchy są niby wszystko ok, ale jakoś tak rzadziej wydaje mi się. Wiem,że coraz mniej miejsca w brzuchu itp ale panika jakaś jest.

A w którym tygodniu jestes? Też zauważyłam że Mały ostatnio to najczęściej tylko się przeciąga.. Jak czuje kopniakaczki do rzadko, delikatne i w podbrzusze tylko i właśnie się zastanawiam czy to normalne że mu już by ciasno było jak dopiero w piątek 32 zaczynam to jak on do końca sobie poradzi.

reklama
Aaa! Mam mokrą koszulkę od siary! [emoji38] ale dziwne uczucie [emoji23]

Nasza Helenka o wiele mniej się rusza, więcej się przeciąga i ma czkawki, ale nie kopie już mocno bo jej ciasno.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Mój rusza się cały czas tak samo, dzisiaj zaczęłam 32 tydzień. Z tym, że mój jest malutki to i miejsca jeszcze pewnie ma sporo

74703e3kkwoaumma.png

Obyśmy się wszystkie naraz nie wysypały ;) A tak poważnie, trzymam & dziewczyny za Was i za siebie też. Zapobiegawczo będę odpoczywać ile się da, chociaż z dwójką dzieci to nie takie proste.Wizytę mam w poniedziałek i zabaczymy co i jak.

Powiedzcie mi czy Wasze szkraby też mnie się ruszają? tzn ruchy są niby wszystko ok, ale jakoś tak rzadziej wydaje mi się. Wiem,że coraz mniej miejsca w brzuchu itp ale panika jakaś jest.
Moja sie kreci ale szczerze jakos nie panikuje :) wiem, ze ma mniej miejsca i zapewne to z tego poza tym moze miec dni leniucha ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

A w którym tygodniu jestes? Też zauważyłam że Mały ostatnio to najczęściej tylko się przeciąga.. Jak czuje kopniakaczki do rzadko, delikatne i w podbrzusze tylko i właśnie się zastanawiam czy to normalne że mu już by ciasno było jak dopiero w piątek 32 zaczynam to jak on do końca sobie poradzi.

31 tyd. ale odpukać jak dziewczyny mówią,że to już tak jest. :)

reklama
Do góry