madziarra21
Fanka BB :)
Siemaaa jak mnie tu dawno nie było, jakieś sto parę stron już nie nadrobić to pewne, ale mam nadzieję, że nie mamy tu jeszcze żadnej mamusi kwietniowej?
Nie mam ostatnio wogole czasu na nic. Telefon dopadam wieczorami, przejrze FB i zasypiam. Czuje się strasznie. Pierwsza Ciąża w porównaniu do tej to były wakacje heh a teraz sanatorium [emoji14] tu boli, tam strzela, tu plamienia, pierś jedna dzisiaj daje mi się we znaki dziwnie. Jest gorąca i tak jakby pokarm był i chciałby wyjsc.. jutro mam wizytę to zapytam o co może chodzić.. ..
Suelen myślę o Was. Trzymam kciuki, żebyście w 3paku były jak najdłużej!
Nie mam ostatnio wogole czasu na nic. Telefon dopadam wieczorami, przejrze FB i zasypiam. Czuje się strasznie. Pierwsza Ciąża w porównaniu do tej to były wakacje heh a teraz sanatorium [emoji14] tu boli, tam strzela, tu plamienia, pierś jedna dzisiaj daje mi się we znaki dziwnie. Jest gorąca i tak jakby pokarm był i chciałby wyjsc.. jutro mam wizytę to zapytam o co może chodzić.. ..
Ja już spakowana . Stoi i czeka. Co prawda córkę przenosilam 2 tygodnie Ale teraz mam dziwne wrażenie, że lepiej jak torba będzie w pogotowiu szybciej...Nie pytaj [emoji33]
Kciuki mocno, bardzo mocno!!! [emoji1307]
A jestem ciekawa, któraś już ma torbę spakowaną? Albo zaczęła pakować?
Suelen myślę o Was. Trzymam kciuki, żebyście w 3paku były jak najdłużej!