reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Siemaaa :) jak mnie tu dawno nie było, jakieś sto parę stron :) już nie nadrobić to pewne, ale mam nadzieję, że nie mamy tu jeszcze żadnej mamusi kwietniowej?
Nie mam ostatnio wogole czasu na nic. Telefon dopadam wieczorami, przejrze FB i zasypiam. Czuje się strasznie. Pierwsza Ciąża w porównaniu do tej to były wakacje heh a teraz sanatorium [emoji14] tu boli, tam strzela, tu plamienia, pierś jedna dzisiaj daje mi się we znaki dziwnie. Jest gorąca i tak jakby pokarm był i chciałby wyjsc.. jutro mam wizytę to zapytam o co może chodzić.. ..
Nie pytaj [emoji33];)

Kciuki mocno, bardzo mocno!!! [emoji1307]

A jestem ciekawa, któraś już ma torbę spakowaną? Albo zaczęła pakować? ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Ja już spakowana . Stoi i czeka. Co prawda córkę przenosilam 2 tygodnie Ale teraz mam dziwne wrażenie, że lepiej jak torba będzie w pogotowiu szybciej... :)

Suelen myślę o Was. Trzymam kciuki, żebyście w 3paku były jak najdłużej!

reklama
U mnie znów bezsenność o 4 nad ranem...Zaczynam już myśleć i panikować jezeli chodzi o cc.. jak to będzie? o znieczuleniu...Boje sie dziwnie.Mialam juz 2 operacje na pełny znieczuleniu i wiem jak to jest ale dooponowego nie miałam.Boje sie bardziej samej operacji niz bólu po..

U mnie znów bezsenność o 4 nad ranem...Zaczynam już myśleć i panikować jezeli chodzi o cc.. jak to będzie? o znieczuleniu...Boje sie dziwnie.Mialam juz 2 operacje na pełny znieczuleniu i wiem jak to jest ale dooponowego nie miałam.Boje sie bardziej samej operacji niz bólu po..

U mnie tez bezsennosc... plus jakis kstar i kichanie. Alergia ? Przeziebienie ?
Ehhh a o 6 30 musze wstawac do pracy...
Nie boj sie, nie nastawiaj sie tak. Poczytaj sobie o tym, troche moze bedzie Ci lepiej :)

p19u9jcg81ehxczt.png

też mnie strach obleciał. podobnie jak ty miałam operacji w narkozie, ale w kręgosłup nigdy. Ja się z kolei panicznie boje tego że mi to wkłucie spier... mam bardzo krzywy kręgosłup, a jakiś rok temu w CZMP zgubili moją całą dokumentacje medyczną, nie mam żadnego zdjęcia rentgenowskiego, żadnego rezonansu... jak oni to chcą zrobić? przecież ja mogę zostać kaleką jak mi w nerw wcelują

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Ja wczoraj mialam wizyte..
Dzidzia rosnie sobie tak jak powinna bo wymiary sie zgadzaja..
Ja mam isc do diabetologa sobie..
Szyjka mi sie pieknie wydluzyla [emoji4]
Przytylam 2kg..czyli jeszcze 2 zostaly i wroce do wagi z pierwszej wizyty[emoji4]

Cisnienie mi sie utrzymuje niskie co mnie cieszy ogromnie bo obie ciaze na lekach nie moglam nawet opanowac wysokiego cisnienia (oby tak do porodu)
Na cc sie bedziemy umawiac blizej terminu czyli jakos pp swietach ale zdeklarowal sie ze zrobi mi je osobiscie[emoji4]

Ide czytac co u Was bo wczoraj mialam klientke o 19 na kwasy i juz nie mialam sil na nic potem

Ostatnia edycja:
Do góry