reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja będę miała parkę [emoji6] fajnie , że syn , ale dlaczego same kobiety się rodzą wśród znajomych i rodziny. W najbliżeszej rodzinie urodzą się kolejne 3 baby. Basia ma termin za tydzień[emoji173] :D Rodzyneczek mój[emoji8]

A ja dziś zaczynam SR. Ciekawe jak będzie tym bardziej , że idę sama. Mąż będzie z Melią siedział i nawet nie mamy ,gdzie ją podrzucić- moja mama w pracy dziś jest do 18 a u teściów remont i mega Sajgon. Mam nadzieje , że nie będę tam sama bez pary.

f2w3rjjgwqepia0h.png
Ja też idę dzisiaj na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia i też nie wiem czy nie będę sama zależy czy mój się wyrobi wrócić z pracy [emoji6]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Słuchajcie a Wasi Panowie będą przy porodzie? Ja wczoraj pytam się mojego , to on mi odp.że przecież zawsze będzie ze mną.To mu mówię,że dokładnie przy porodzie-a on " wiesz , chyba porody rodzinne jakoś wychodzą z mody " ... :) No i takim cudem dostałam olśnienia ,że "cisnę" bez chłopa. Chyba się biedak napatrzał na poprzednie porody i ma dość :) No cóż , zmuszać chłopa nie będę :)

Słuchajcie a Wasi Panowie będą przy porodzie? Ja wczoraj pytam się mojego , to on mi odp.że przecież zawsze będzie ze mną.To mu mówię,że dokładnie przy porodzie-a on " wiesz , chyba porody rodzinne jakoś wychodzą z mody " ... :) No i takim cudem dostałam olśnienia ,że "cisnę" bez chłopa. Chyba się biedak napatrzał na poprzednie porody i ma dość :) No cóż , zmuszać chłopa nie będę :)
Przy moim pierwszym porodzie mąż był na korytarzu, przy drugim dzielnie trzymał mi nogę, bo się zaciskalam. A teraz kręci, że jeszcze nie wie, raczej tak, ale zobaczymy jak to będzie ;)

Mój chce byc przy porodzie a ja chcę by On był przy mnie. W sumie inaczej sobie nie wyobrażam. Tylko najpierw czekam aż mały się obróci,bo kilka dni temu zwrócił się pupką do dołu i obawiam się cesarki. A nie wiem czy w naszym szpitalu tatuś może być przy cesarce

Arya no widzisz, już lepsze wieści [emoji4] napewno będzie ładnie przybieral. Trzymam kciuki [emoji110]

Gaya tak, mój będzie przy porodzie. jakoś z nim wydaje mi się że mniej będzie bolało hihi. Był przy pierwszym, i oboje twierdzimy że to najpiękniejsze chwile w życiu [emoji2]

Ja sobie pomału prasuje. Miałam poczekać z prasowaniem do końca kwietnia ale po tym co wczoraj powiedział lekarz wolę mieć gotowe wcześniej [emoji4]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Do góry