reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
Moja na mm byla a miala.wieczna niedowage wiec tycie niekonircznie musi byc tak jak oni sobir tego zycza...do dzis ma 5 lat i 2 kg niedowagi i zyjeU mnie w okolicach 4 mca dziecko przestało przybierać na wadze. Przybierało, ale minimalnie. Choć karmiłam tak jak wcześniej. Mniej więcej co 3 h. Dziecko nie chciało więcej jeść. Kazali rozszerzać. Jak wytłumaczysz więc brak tycia?
Moze faktycznie warto przeczakać bo to chwilowe. Pamietam jak mediatora powiedziała tekst typu za chude/za cienkie/niewystarczające ma Pani mleko. Czułam się jak wyrodna matka, która nawet mleka nie umie wyprodukować :/
Tak. Czy siak rozszerzyliśmy po 6 mcu, bo chwilę pózniej synek złapał ospę i nie było sensu wprowadzać nowego, bo za Chiny bym nie zauważyła czy cos go uczula jak i tak był cały wysypany.
Kacprysiowo
Moderatorka
Mama możesz mi opisać jak ja u Ciebie leczyli, w którym tc Ci wylazla, czy musiałaś leżeć w szpitalu??
rudziutka38
Ja mam mieć cesarkę ostatnio na wizycie powiedział mi że będziemy się ciąć w 39 tygodniu.Co do depilacji laserowej niestety trzeba mieć ciemne włoski ja mam jasną karnację i jasne włoski i i dermatolog i kosmetyczka zajmujący się depilacją powiedzieli że nic z tego [emoji53]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
efta22
Czy macie czasem uczucie,że dzidzia chce wypchać nóżki albo rączki przez pochwę?! od kilku dni mam wrażenie,że mały ciągle coś majstruje mi przy pęcherzu i szyjce . Chodzę siku co 2 minuty i czuję łaskotanie tam całkiem na dole. Czy któraś z Was miała coś podobnego?
jutro wizyta,ale muszę popytać Was bo mnie to troszkę męczy.
jutro wizyta,ale muszę popytać Was bo mnie to troszkę męczy.
camel
Bellex gratulacje!!!!
Ale mamy wiosne wreszcie słońce bo już głupiałam z tymi chmurami...
Nawet młodego na spacer wyprowadziłam...tzn on mnie bo on na rowerze zasuwał a ja z jezorem na wierzchu musiałam go gonić...
przyszedł, zjadł obiad i padł i spi do teraz wiec mam troche spokoju...
Mam nadzieje że pogoda zbyt sie nie pogorszy i ta wiosna już zostanie...bo pranie tak pięknie schnie...
Ale mamy wiosne wreszcie słońce bo już głupiałam z tymi chmurami...
Nawet młodego na spacer wyprowadziłam...tzn on mnie bo on na rowerze zasuwał a ja z jezorem na wierzchu musiałam go gonić...
przyszedł, zjadł obiad i padł i spi do teraz wiec mam troche spokoju...
Mam nadzieje że pogoda zbyt sie nie pogorszy i ta wiosna już zostanie...bo pranie tak pięknie schnie...
Ja placilam 470zl za 6 zabiegow. Jezeli chcesz sobie zrobic tzw poglebiona depilacje (ja zrobilam - czyli do zera wszystko, wszedzie-mega booolalo, a nogi musialam rozkraczac jak zaba xD) to do kazdego zabiegu doplacalam 70zl. Troche wychodzi, ale ja od kilku lat chcialam sobie zrobic i rodzice mi zafundowali zreszta ja na prawde przezywalam te krostki itd wiec teraz jak jest efekt to nawet dwa razy tyle bym zaplacila.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
mlodamama21
470 plus 70 do kazdego tak? A odstepy jakie sa miedzy zabiegami? I tersz wgl nie rosnie?Ja placilam 470zl za 6 zabiegow. Jezeli chcesz sobie zrobic tzw poglebiona depilacje (ja zrobilam - czyli do zera wszystko, wszedzie-mega booolalo, a nogi musialam rozkraczac jak zaba xD) to do kazdego zabiegu doplacalam 70zl. Troche wychodzi, ale ja od kilku lat chcialam sobie zrobic i rodzice mi zafundowali zreszta ja na prawde przezywalam te krostki itd wiec teraz jak jest efekt to nawet dwa razy tyle bym zaplacila.
Tak 470 za calosc plus te 70 do kazdego.
Ja chodzilam jakos co 2 miesiace, czasem nawet dluzej to trwalo, bo jak pojechalam na wakacje to potem czekalam az mi opalenizna zejdzie bo jak sie jest opalonym to sie nie robi. Teraz po 6 razach i mysle ze prawie roku od ostatniego rosna bardzo rZadkie i slabiutkie i najwaznijesz!!! Nie wrastaja
reklama
mlodamama21
Gdzies w 2 trymestrze pod koniec..lezalam w szpitalu akurat z szyjka i bolal mnie brzuch, jakos tak nirdobrze i swedziala skora czasem..gin zlecil badania a tu szok..[emoji52]Mama możesz mi opisać jak ja u Ciebie leczyli, w którym tc Ci wylazla, czy musiałaś leżeć w szpitalu??
Bralam tabsy na watrobe 3 opakowania i bylo duzo lepiej..lezalam pierwsze 2 tyg leczenia bo wyplukiwali mnie kroplowkami