reklama
Olka_i_fasolka pociesze Cie, bo u mi zrobily sie zylaki sromu... [emoji26] odkrylam to ostatnio i pierwsze co to sie przerazilam, ale kiedys juz o tym czytalam i wiem, ze to sie zdarza. [emoji20]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze, nie slyszalam o tym.. ale przechodzi po ciazy?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Rybcia2309
Fanka BB :)
No to się melduję, parę dni temu pisałam o bólu szczęki od dwóch dni latam po stomatologach...No lepiej nic nie robić bo to trzeba w ciemno... Dziś znowu ból w nocy i poszłam do kolejnego stomatologa prywatnie i co odrazu dziurę zobaczyła i to tam gdzie bolało...Znieczulenia masa bo ból jak ja pierdziele gęby nie czuję i kanałowe w poniedziałek, trzy kanały do wyrwania [emoji24][emoji24][emoji24] boziu miała któraś tak?
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
Nie znam się tak zrozumiałam hihi ale mało nie zemdlałam i usłyszałam tylko trzy kanały [emoji58] ja już drugi raz u dentysty i znieczulenie ale podobno można w drugim trymestrze, potem jeszcze że dwie wizyty bo coś mówiła że nie wie czy da się zrobić w jedną wizytę [emoji58] boziu
Sasankaa
Do zaleczenia Męzowi w klinice wyczyścili pożądnie kanały i zatruli zęba a za niecałe 2tyg ma przyjść na ewentualne powtórne czyszczenie i wypełnienie kanałów. Więc 2 wizyty to minimum. Masz pewnie stan zapalny skoro Cię boli. A spuchło Ci? Bo jesli coś się dzieje to powinnaś dostać najperw antybiotyk ,bez wyleczenia zapalenia nie można nic tam grzebać.Nie znam się tak zrozumiałam hihi ale mało nie zemdlałam i usłyszałam tylko trzy kanały [emoji58] ja już drugi raz u dentysty i znieczulenie ale podobno można w drugim trymestrze, potem jeszcze że dwie wizyty bo coś mówiła że nie wie czy da się zrobić w jedną wizytę [emoji58] boziu
Sasankaa
Ps: Na ból zęba polecam olejek goździkowy ,na watkę i na zęba. Naprawdę działa przeciwbólowo i znieczulająco w aptece powinni miećDo zaleczenia Męzowi w klinice wyczyścili pożądnie kanały i zatruli zęba a za niecałe 2tyg ma przyjść na ewentualne powtórne czyszczenie i wypełnienie kanałów. Więc 2 wizyty to minimum. Masz pewnie stan zapalny skoro Cię boli. A spuchło Ci? Bo jesli coś się dzieje to powinnaś dostać najperw antybiotyk ,bez wyleczenia zapalenia nie można nic tam grzebać.
Bellax123!
znieczuleniem to ty się nie przejmuj ja w ciąży już 3 zęby robiłam, więc i 3 znieczulenia. A że mam bardzo unerwione to też końskie dawki. ważne żeby było bez adrenalinyNie znam się tak zrozumiałam hihi ale mało nie zemdlałam i usłyszałam tylko trzy kanały [emoji58] ja już drugi raz u dentysty i znieczulenie ale podobno można w drugim trymestrze, potem jeszcze że dwie wizyty bo coś mówiła że nie wie czy da się zrobić w jedną wizytę [emoji58] boziu
Rybcia2309
a to też mi dała ja to byłam tak przerażona jak dziecko z przedszkola i oddałam jej co chce niech robiDo zaleczenia Męzowi w klinice wyczyścili pożądnie kanały i zatruli zęba a za niecałe 2tyg ma przyjść na ewentualne powtórne czyszczenie i wypełnienie kanałów. Więc 2 wizyty to minimum. Masz pewnie stan zapalny skoro Cię boli. A spuchło Ci? Bo jesli coś się dzieje to powinnaś dostać najperw antybiotyk ,bez wyleczenia zapalenia nie można nic tam grzebać.
znieczuleniem to ty się nie przejmuj ja w ciąży już 3 zęby robiłam, więc i 3 znieczulenia. A że mam bardzo unerwione to też końskie dawki. ważne żeby było bez adrenaliny
aaa no to wszystko jasne
reklama
melomanka
Ponoc tak. W ogole w tej ciazy ciagle czuje ucisk na krocze. W poprzedniej mialam tak juz pod sam koniec, a teraz praktycznie od samego poczatku.O kurcze, nie slyszalam o tym.. ale przechodzi po ciazy?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom